Рекламни хавлиени изделия – Жизатекс – Хавлиени кърпи, халати и комплекти с рекламни надписи и лого

5
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Хавлиени изделия с рекламни надписи и лого

Жизатекс е производител на хавлиени изделия, текстилно обзавеждане за хотели и ресторанти и битов текстил. Предлага изработка на хавлиени изделия с рекламни надписи и фирмено лого.

Рекламната хавлиена кърпа е качествен и полезен рекламен продукт, съчетаващ естествени материали (100 % памук), оригинален вид „брандиране“ и добра цена.

Фирма Жизатекс предлага изработване на рекламни хавлиени кърпи по индивидуален проект на клиента за универсална употреба – на плажа, в кухнята, зад бара или за специален подарък към рекламна кампания.

Видове брандиране:

– втъкаване на лого / гладко – логото се разполага по цялата площ на хавлиената кърпата.

– втъкано лого-релеф – стандартен хотелски вариант,типичен начин за брандиране на едноцветни проекти. Лого се изписва във вид на релеф върху хавлиената кърпа. Логото се изписва с вдлъбнати или изпъкнали букви или фигури.

– двоен жакард/лого в бордюра – логото се разполага в бордюра на хавлиената кърпа. Жакардовите бордюри може да са един или два – в горната и/или в долната част на кърпата.

– гладка рекламна кърпа с бродерия

Разнообразие от размери и дебелини на хавлиените кърпи:
Размери: – 30/30, 30/50, 50/70, 50/90,70/140, 100/150, 100/180 и др.
Плътност – от 360 до 650 гр/м2.
Минимално количество за багрене в цвят – 130/200 кг .
 

 

За да получите актуална оферта с цени за ваши конкретни проекти, моля изпратете запитване на e-mail – [email protected] или 0897 80 80 77 – Мениджър Корпоративни Клиенти – Зара Иванова.

 

Няма намерени записи.