LifeStar News: Чарлийз Терон не била харесвана от момчетата в училище

1
Добави коментар

Страници

Чарлийз Терон не била харесвана от момчетата в училище

Ще повярвате ли ако ви кажат, че чаровната актриса от „Адвокат на дявола“ Чарлийз Терон е била грозновата в училище и нехаресвана от момчетата. Като се има предвид как изгледа сега, е наистина доста трудно да се повярва на това, но всички знаем приказката за грозното патенце, което пораства и се превръща в красив лебед.

В наскоро проведено интервю по повод новия филм „Young Adult“ актрисата сподели, че не пази приятни спомени от ученическите си години. Тя разкри, че е била момичето, което не можело да се впише в големите компании, че момчетата я отбягвали. 

„Ходех с едни големи „зубърски“ очила, защото имах проблеми със зрението. Никой не ме намираше за привлекателна'“, споделя 36-годишната актриса за сп. PEOPLE. 
Терон не е имала гаджета като ученичка и е страдала от несподелена любов. Искала е да бъде част от големите компании приятели, които постоянно се събирали да купонясват, но никога не я канели.
Чарлийз споделя, че е била обсебена по едно от популярните момичета, които учели в нейното училище:

„Възхищавах й се безкрайно много. Дотолкова че сега да ме дадат под съд. Спомняма си как един ден се разплаках, защото не ми позволиха да седя на един чин с нея.“

Звездата от „Снежанка и ловецът“ често е била обект на подигравки от страна на злонамерени момичета заради начина си на обличане и форма на прическата. „Когато бях на 7-12 години не приличах на нищо“, признава звездата, но уверява, че отдавна вече е загърбила този период и с облекчение вярва, че това я е направило по-силна и самоуверена.
Колко ли момичета ще познаят себе си в тази изповед.