Справочник „Ресторанти Варна“ Ви представя ресторант „Сириус“.

15
Добави коментар
denisperalta
denisperalta

   Справочник „Ресторанти Варна“ Ви  представя   ресторант „Сириус“.

 

   Ресторант “Сириус” се намира в курорт “Свети Константин и Елена”, на 5 км от град Варна. Това го прави много удобен за посещения. Ресторантът представлява фрегата, която от 1991г. е акустирала на самия бряг и е отворена за своите гости целогодишно. Има  четири зали и бар с мебели от тъмно дърво, които придават неповторим чар и уют на мястото. Докато се наслаждавате на храната ще може да послушате джаз, евъргрийн или естрада. Според справочник „Ресторанти Варна” цените са средно високи, но оправдат високото ниво на храната. Обслужването е отлично и същевременно дискретно като персоналът е с моряшки костюми. Акцентирайки на морската тематика. Предлага и прекрасна градина, която допълва красивата гледка към морето. Ресторантът има капацитет от 150 места вътре и 200 места навън. По този начин го много подходящ за събирания като фирмени партита, сватбени и семейни събирания, абитурентски балове и други. Паркингът към ресторанта ще улесни многото посетители. 

Ресторант “Сириус”

   Справочник „Ресторанти Варна“ и меню на ресторант „Сириус“. 

 Менюто на ресторант “Сириус” е богато с акцент върху българската и средиземноморската кухня. Предлага се голямо разноозбразие от рибни и морски деликатеси. Всички използвани съставки са био, защото се държи на естествените и качествени продукти. Може да опитате различни свежи салати като зелена салата с риба тон, състояща се от зелена салата, царевица, домати чери, риба тон, поляти с лимон и зехтин. Гръцката салата с печени скариди и дресинг, зелена салата, домати, краставици, кубчета бяло сирене и  маслини е класически избор. Гостите на ресторанта могат да опитат октопод на плоча в зехтин и тепенада от маслини, норвежка сьомга с айсберг, маруля, червен лук, чери домати, маслини, лайм, поднесени с печен сусам и салатен дресинг. Друго предложение е хрупкави калмари върху салатен микс, каперси, пресен лук, чери домати, кедрови ядки, овкусени с екзотичен дресинг. Специалитетът на ресторанта е сьомга „Сириус“. Представлява филе от сьомга, съчетана с кралска скарида, авокадо, домат, зелена салата и  зелен лук, морков, полята с ароматен дресинг. В допълнение към ястията се предлага богат избор на вина. Едни от най-добрите български, италиански, испански и френски вина са на разположение на гостите. 

  Справочник „Ресторанти Варна” Ви кани да опитате рибните специалитети на ресторант “Сириус”. Насладете се на приятна атмосфера и първокачествена средиземномнорска кухня. 

Контакти: 

Ресторант “Сириус”

к.к. Св.св. Константин и Елена, България 10А 

Работно време: 

11:00 – 23:30

Телефон: 0878 96 39 12

Web:http://www.shipsirius.com/