Скандално! Мария Илиева и Криско се събраха!? Вижте как се целуват!!!

2
Добави коментар
informiran365
informiran365

Криско разцелува Мария Илиева!

Рапарът Криско предизвика истински скандал из хайлайфа. Самият той публикува снимка, на която се вижда, че с Мария Илиева са на сантиметри от целувка, а тя го е прегърнала нежно през врата. Въпросната снимка бе публикувана в Инстаграм, а като описание Криско бе написал „Вкусно”, с което определено успя да предизвика интереса на феновете и приятелите си.

Дали има нещо между Мария Илиева и нашумялият напоследък рапър за сега няма официално потвърждение, но от фотоса определено си личи, че между тях

Advertisement:

Advertisement:

прехвърчат искри. Странно е обаче, защо точно сега Криско реши да публикува снимка?! Съвпадение или не, въпросния горещ фотос видя бял свят точно, след като се заговори, че Мария Илиева отново се е събрала с актьора Иво Аръков, с който имаха „тайни” отношения преди година.

Напоследък много се заговори, че певицата се е притекла на помощ на актьора, след като той бе зверски пребит, коментираха колегите от skandalno.net. Мика Стоичкова, пък, която е бивша приятелка на Аръков съвсем наскоро изригна срещу Мария Илиева с острите думи,

че е мафиотка и каква ли още не. Дали тези нападки от страна на Мика срещу Илиева обаче имат нещо общо с авантюрата между нея, Криско и Аръков за сега не е ясно. Освен това, преди известно време Криско бе спряган за новото гадже на Стоичкова, защото доста често бяха засичани в една компания, и то може да се каже интимни. Въпреки, че нямаше целувки и милувки на обществени места, двойката изчезваше и се появяваше по едно и също време, на едно и също място. Какво се случва в любовния четириъгълник обаче никой от замесените не споделя за сега.