Конкурси всякакви: Спечелете СПА уикенд, 50 плажни чанти и 60 фризбита от Инфлуцид

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 7 септември 2014 

За да участват в играта, потребителите трябва да са харесали страницата на Инфлуцид, доброволно да приемат приложението, с което ни предоставят своите данни и да отговорят вярно на поне един от 10-те въпроса.

Участниците трябва да притежават валиден фейсбук профил, обвързан с тяхното име, което трябва да докажат, чрез показване на личен документ за самоличност.
Наградите ще бъдат раздавани на случаен принцип

– всеки дал от 1 до 3 верни отговора от 10-те въпроса, участва в томболата за спечелване на награда фризби. Томболата ще бъде разиграна след края на играта и наградите ще бъдат раздавани на случаен принцип. Един потребител, може да спечели само 1 брой фризби.

– всеки дал от 4 до 7 верни отговора от 10-те въпроса, участва в томболата за спечелване на награда плажна чанта. Томболата ще бъде разиграна след края на играта и наградите ще бъдат раздавани на случаен принцип. Един потребител, може да спечели само 1 брой плажна чанта

 – всеки дал от 8 до 10 верни отговора от 10-те въпроса, участва в томболата за спечелване на награда СПА ВАУЧЕР ЗА ДВАМА ЗА ХОТЕЛ В АРБАНАСИ.

Един потребител има право да печели само една награда от вид!

Наградите са предоставени от Алпен Фарма България:

– 50 броя плажни чанти
– 60 броя фризбита
– 1 брой СПА УИКЕНД

Участниците, спечелили награда, ще бъдат известени, чрез e-mail или съобщение във фейсбук от представител на Алпен Фарма България

Наградите ще бъде предоставени на печелившите в срок най-късно до 45 дни след приключване на играта.

Участвай в КОНКУРСА