Най-Добрите Козметични Продукти с Пчелна Отрова

1
Добави коментар
jane78
jane78

Най-ново в Playluxury

Детайли

Красота и здраве

Грижа за кожата

 
1
2
3
4
5

(0 гласа, оценка 0 от 5)

Най-Добрите Козметични Продукти с Пчелна Отрова0 от 51 от общо 0 гласували.

Козметичната индустрия работи все по-усилено за интегрирането на продукти с естествен произход. Несъмнено природните съставки са предпочитани пред токсични вещества, които застрашават здравето ни. След като успяха да внедрят отрова от змии при разкрасителните процедури, учените се насочиха и към тази от пчели. Тя вече е в основата на редица козметични продукти, след като невероятното й действие бе доказано. Природният токсин е в състояние да активира производството на колаген, който е от съществено значение за подобряване на еластичността на кожата.

При самото нанасяне на продукт на основата на пчелна отрова се усеща леко изтръпване, а организмът реагира като при реално ужилване – притокът на кръв към мястото се засилва,стимулира се производството на еластин и колаген, в резултат на което бръчките и фините линии са изгладени. Kate Middleton и Michelle Pfeiffer редовно използват козметика на базата на отрова от жужащите насекоми. Важно е да споменем, че тя в никакъв случай не бива да се използва при алергия към пчели. В случай,че нямате този проблем и търсите природна алтернатива на ботокса, следващите продукти със сигурност ще ви заинтригуват.

Уникалната комбинация от пчелна отрова, нанопептиди и растителни стволови клетки, съдържаща се в серума Bee Venom 24 Carat Gold Super Essence на Rodial, гарантира гладка кожа, изравнен тен и младежки вид. Съставките спомагат за намаляване на мускулните съкращения и предотвратяват появата на бръчки. Луксозният серум е обогатен с чисто злато, което мигновено ще озари кожата ви. Благородният метал вече е доказал полезните си свойства в козметичната индустрия а тук можете да видите и най-добрите продукти, съдържащи злато.

Купи от NORDSTROM.COM

Почистващата пяна от серията Apiclear за проблемна кожа на Manuka Doctor елиминира замърсяванията, намалява производството на себум, остранява мъртвите клетки, а с контрола над образуването на токсини предотвратява появата на всякакви несъвършенства. За продуктите си с пчелна отрова компанията е разработила специална технология за събиране, която не предполага убийство на насекомите, а за всички козметични средства се използва отрова само в изключително пречистена форма.

Купи от MANUKADR.CO.NZ

Bee Venom Mask разчита на изцяло естествени съставки за постигане на младежки вид. В основата на маската за лице на Abeeco е екстракт от пчелна отрова в най-чиста форма, внасян от Нова Зеландия. В комбинация с меда от манука този продукт ще ви помогне да върнете стрелките на часовника назад.

Купи от ABEECO.CO.NZ

Кремът за лице на калифорнийската компания BeeVinity е подходящ за всеки тип кожа, а ефектът от него се забелязва още след първото нанасяне. Продуктът хидратира кожата в дълбочина, видимо свива порите и озарява лицето. Редовната употреба гарантира изсветляване на пигментните петна, а леката формула осигурява незабавно попиване.

Купи от BEEVINITY.COM

Ако искате да се сдобиете с изкусителни и по-плътни устни, при това използвайки само натурални съставки, продуктът на Kanu Bee Venom е идеалното решение. Lip Plumper се нанася изключително лесно благодарение на удобния апликатор, а съставките му спомагат за образуването на колаген, който ще направи устните ви меки и и гладки. Поставяйте го преди гланца или червилото си и скоро ще забележите невероятния му ефект.

Купи от KANUBEEVENOM.COM

Околоочният крем на Heaven е незаменим помощник в борбата срещу досадните мимически бръчки. Той има стягащ и хидратиращ ефект, а етеричните масла от ший, лавандула, роза се грижат за деликатната кожа в тази част на лицето.

Купи от HEAVENSKINCARE.COM

Никога не е късно да започнете с превенцията и да се погрижите за кожата си още преди да са настъпили първите признаци на остаряване. За целта ще ви помогне овлажняващият крем Bee Venom Duo Moisturiser, който хидратира кожата в дълбочина и възстановява нейната еластичност. Anti-age-продуктът може да бъде използван както сутрин, така и вечер, а освен намаляване на фините линии от SkinChemists обещават и изравняване и избистряне на тена.

Купи от SKINCHEMISTS.COM