Анатомични раници – да купим или нe от Moliv.bg : Jabse.Ink : Напиши твоята историяАнатомични раници – да купим или нe от…

1
Добави коментар
svence
svence

Раница с анатомичен гръб – кой ще ви посъветва по добре от нас?

– Повече от желателно е да помислите за покупка на такава раница особено ако имате първокласник или дете в началното училище. Инвестицията в раница с анатомичен гръб, дава ред предимства – повече комфорт за гърба, благодарение на специално проектираните дъно, гръб и презрамки на раницата, повече пяна и мекота, по – добри материали, по-добра вентилация за гърба. Според нас от онлайн магазин Moliv.bg, инвестицията си заслужава, независимо, че заема голяма част от бюджета за ученика.

Дали раницата да е анатомична, ортопедична или ергономична? – Често тези понятия се бъркат, и всеки производител на раници дава собствено определение за раниците, които произвежда. Не можем със сигурност да определим дали една раница е ортопедична или анатомична, но знаем едно – със сигурност при изработката й е отделено време повече време от обикновените раници. Време за изледване на влиянието й върху тялото на ученика, начина на носене, тежестта и удобството на носене. В стремежа си да да произведат максимално здравословна и удобна раница – производителите създават и патентоват системи за анатомичност и ергономичност.

Каква марка анатомична / ортопедична марка да изберем? – Тъй като и ние не можем да кажем коя марка анатомични раници е най-добра – предлагаме раници от няколко производителя в онлайн магазин Moliv.bg. Избора зависи от Вас, от бюджета и от вашето дете. Ето и кратък обзор:

Анатомични раници Herlitz Немският производител предлага няколко линии анатомични раници предимно за малки ученици. Цените са в диапазона 90-200 лв. Повечето от моделите анатомични раници Херлиц са в комплект с аксесоари – несесер, чанта, торба и мек несесер за моливи. Качеството е отлично, десените са предимно с детски мотиви.

Ортопедични раници Explore Explore и марка на израелският производител Modan, предназначена за тийнейджъри. В тези раници е втъкан 30 годишен опит при производство на раници. Серията предлага много стилни десени, както и модели 2 в 1, които са много практични.

Анатомични раници Modan Това е серията раници за малки ученици под марка Modan. Освен дишащият гръб, анатомичната форма и дъно, тези раници имат и патентована пружинираща система Spring, която създава допълнително удобство.

Анатомични раници Pulse Pulse предлагат едни от най-достъпните раници, като горната граница е едва 120 лв. Има анатомични раници, както за тийнейджъри, така и за малки деца. Също като Modan и Explore, тук имаме модели 2 в 1. Качеството на материалите не е повлияно от ниската цена, а моделите са конкурентни на водещите производители.

В следващата ни статия може да видите повече информация за производителите на раници, несесери чанти и аксесоари.

Независимо от марката, Вие ще направите добър избор особено в нашият магазин Moliv.bg където сме представили подробно всички модели и марки анатомични раници. Не забравяйте, че можете да се свържете с нас за всякакъв съвет или препоръка!