СИЕЛА ПРОЦЕДУРИ или как лесно и бързо да се ориентирате в лабиринта на администрацията, процедурите и съдебната практика

3
Добави коментар
Ciela.com
Ciela.com

  Какво е Сиела Процедури и за кого е предназначена програмата?

Сиела Процедури представлява експертна правно-информационна система, която съдържа информация за административните услуги, съдебните процедури, нотариалните производства, трудовите и служебни правоотношения. Програмата ви предоставя освен актуална документна информация и готови формуляри, бланки, примерни образци. С тях бързо ще стигнете до актуалната справочна информация и ще успеете да попълните необходимите документи.

Продуктът е предназначен за широк кръг от потребители – централна и местна администрация, органи на съдебната власт, адвокати, нотариуси, студенти, медии, юридически лица с нестопанска цел, търговци, обществени организации, банки и др.

Какви са ползите и предимствата на продукта за отделните групи потребители?

Продуктът е пътеводител за гражданите и бизнеса в лабиринта на административните услуги, предоставяни от органите на централната администрация, областните и общинските администрации. Програмата предоставя описания, които в схематичен и стегнат вид подреждат процедурите и административните услуги в България. С функционалността за хипервръзки и препратки Сиела Процедури ви дава бърз достъп до нормативната база и всички нормативни актове, а също и вътрешноведомствените документи, които имат отношение към съответния режим или производство. Програмата поддържа индустриалния стандарт за електронни документи .PDF с възможност за попълване и разпечатване, подписване и изпращане по електронен път на всички бланкови документи. Всички останали документи са в .DOC и .XLS за максимално сходство към оригинала и възможност за активна промяна или копиране на съдържанието от страна на потребителя.

Пълното описание на функционалностите винаги е на ваше разположение в директорията „Помощен център” на Сиела Процедури.

За органите на съдебната власт, адвокати, нотариуси продуктът представлява своеобразен юридически наръчник относно съдебните процедури в гражданския и наказателен процес, гражданскоправните и търговските сделки, нотариалните производства, трудовите и служебни правоотношения.

За студентите юристи продуктът е безценен помощник, защото съдържа широк набор от теоретични разработки в различни клонове на правото.

За търговците и обществените организации тематичният подбор в продукта предполага акцент върху процедури и приложни документи относно данъци и такси, концесии, митническа дейност, обществени поръчки, промишленост, селско и горско стопанство, счетоводство и контрол, търговия и търговски сделки. За максимално бърз и лесен достъп потребителя дори да не е специалист по темата би могъл да достъпи желаната информация чрез „Евристичното търсене” т.е. изписвайки конкретна фраза ще стигне до далеч по-голяма бройка документи, които съдържат търсения термин или фраза. Сиела Процедури гарантира максимална актуалност на документите и описаните процедури с прилежащите бланки и форми към тях. Измененията на нормативната уредба и промяна в административната практика се отразяват своевременно в системата.

Каква е ползата от Сиела Процедури за вашият бизнес?

Пестите време в ежедневната си работа с администрацията и институциите, защото познавате целия процес и всички документи. Бързо и лесно можете да се свържете със съответното ведомство благодарение на Справочния модул с адреси, телефони за връзка, контакти и информация за държавните и общински структури и обществените организации на територията на страната и др.

Сиела Процедури се актуализира 2 пъти седмично с актуализацията на всеки брой на Държавен вестник. Всяка актуализация е проверена чрез тройната система за контрол на качеството на Сиела..

Сиела Процедури ви улеснява ежедневно, защото се стреми да доближи своите фукнционалности до тези на съвременните търсачки. Винаги имате на разположение достъп до История на направените търсения по дати.

С възможността за създаване на потребителски структури потребителите могат да създадат собствени структури с процедурите и бланките които ползват най-често и да ги систематизират по начин, максимално удобен за тях.

С възможността за създаване на потребителски структури потребителите могат да създадат собствени структури с процедурите и бланките които ползват най-често и да ги систематизират по начин, максимално удобен за тях.

Със Сиела Процедури пестите време, няма нужда да помните и да записвате.

Как можете да закупите и инсталирате Сиела Процедури?

Лиценза за Сиела Процедури може да бъде закупен в следните версии за инсталиране:

Десктоп версия локална или мрежова
Десктоп версия web server
Интернет версия
Интранет версия
Мобилна версия

За да закупите Сиела Процедури и за да разберете коя от изброените версии е най-подходяща за вас, моля свържете се с наш търговски представител. Ние се стремим да предложим на клиентите си най-доброто решение за техния бизнес. Не се колебайте да ни потърсите!

Контакт:
Галин Георгиев
Ръководител продукт Сиела Процедури
телефон: 02 90 300 31
e-mail: [email protected]