Делян Пеевски полудя! Цвети Янева го смени за този младеж!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

момче определено има повече от приятелство. Това си личало и от снимките, които наскоро поп-фолк дивата публикува в личната си Фейсбук страница. На тях се вижда как „ J J” и Цвети обикалят в Несебър заедно с племенницата на фолк изпълнителката, хванати за ръчички, точно като семейство. Освен това двойката се щракнала и гушнати, сякаш наистина са повече от приятели.

Именно заради тези снимки полудял Делян Пеевски, който бил толкова зает напоследък, че не можел да отдели време на любимата си. За сметка на

това компенсирал с подаръци, но това съвсем не било достатъчно. Фенове на Цвети дори коментирали, че отношенията на Цвети с младия поп певец са нещо напълно нормално. Все пак Цвети Янева може да се похвали с перфектен външен вид и уникална визия, а Пеевски е „планина от сланина” , както го определиха в социалните мрежи. Именно за това феновете не я осъдиха, че показва близост с младока, а даже и се зарадваха и я посъветваха вместо да се блазни от парите на Пеевски да си намери някой, който да изглежда добре до нея.