Шокиращо! Варненския плаж обезлюдя, заради нашествие на … голи мъже!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Голи мъже се разхождат по плажа във Варна и отвращават с поведението си хората. Плажната ивица в морската столица дори напоследък е обезлюдяла, заради натрапчивите нудисти, но те не се отказали да се разхождат свободно без бански и дори се преселели на места, където има повече хора, за да бъдат забелязани. Някои от мъжете дори са се замаскирали като артисти и обикалят плажовете във Варна с

Advertisement:

акордеон в ръка. Свидетели на „артистичните“ изяви на нудистите твърдят, че те се държат доста неприлично на плажа и непрекъснато били във възбудено състояние, което отвращавало майките с деца. Много често дори си позволявали да се отъркват край млади момичета или галели мъжките си достойнства, уж почиствайки ги от пясъка. Заради заплахите за глоби, нудистите се принудили да нахлузят бански.

Те дори се оплакват, че се чувстват пренебрегнати от разни псевдоморалисти, които си позволяват да им потъпкват правата. Във форумите дори се разисква темата за нудизма и негов защитник твърди, че няма нищо по-красиво от голото човешко тяло. Разбира се мнението му беше опровергано от майки, които не оспорват красотата на голото тяло, но са против това голи мъже да мастурбират пред децата им.