Скандално! Куката и Елена Петрова до ден днешен спят заедно!?

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Мариан Вълев си има интимна приятелка!?

От hotarena.net научихме, че Елена Петрова и Мариан Вълев- Куката все още поддържат близки отношения. Те имали интимна връзка вече над 20 години и двамата били на мнение, че им е много добре така, защото не си задават разни неудобни въпроси, нито са обвързани, но честичко се боричкат в леглото.

За аферите между Елена Петрова и Мариан Вълев се говори не от скоро. За отношенията между тях се коментира от доста отдавна. Всъщност,

Advertisement:

Advertisement:

тръпката между тях се родила още докато Елена миела прозорци на коли, а Вълев я харесал, а по-късно се влюбил в нея. Тогава Петрова била само на 15 години и идея си нямала кой точно е Куката. Той обаче бързо хлътнал по нея, особено след като разбрал, че мечтата на Елена е да стане актриса.

Малко след като се запознали, Куката уредил новата си изгора да участва с него във филма „Граница”, където дори имали една страстна сцена. Именно тогава Мариан Вълев за първи път

показал на 15-годишната Елена какво значи мъжка страст и нежност, а малко след това отношенията им приключили заради разликата във възрастта.

Елена обаче така и не забравила първия мъж в живота си, с който и до сега поддържали връзка. Често се чували и виждали, а когато останели самотни си спретвали и малко креватни забавления. И двамата били на мнение обаче, че така им е добре и в никакъв случай не искат да започват сериозна връзка, защото това щяло да съсипе отношенията им.