Оферта за: Еластични компресионни чорапи Magic Miracle Socks само за 8.50лв (видео)

1
Добави коментар
pavlina.politova
pavlina.politova

8/10/2014

0 Comments

 

ЗА ПОРЪЧКА  кликнете върху  „ПОРЪЧАЙ ОТ ТУК“ или „БУТОН КУПИ СЕГА“

Забравете за умората и разширените вени!! Купете еластични компресионни чорапи Magic Miracle Socks сега само за 8.50лв. Водите ли заседнал начин на живот, от което краката ви страдат, оттичат при дългото стоене или седене и започват да ви болят?     

Чувствате ги тежки и тромави, ако ви се налага да ходите дълго? Страдате от разширени вени и краката ви лесно се подуват? Сега Ви предлагаме лесен начин, с който да решите всички тези проблеми. Еластични компресионни чорапи Magic Miracle Socks са идеалното решение за вас! Те са съставени от 92% полиамид и 8% ликра. Стегнати са и точно както всички нормални чорапи, са за многократна употреба. Размерът им отговаря на номерата от 37 до 42! Те ще намалят болката в краката ви, отоците, и ще ви позволят отново да се чувствате леки и пъргави. За целта само трябва да слагате своите Magic Miracle Socks сутрин, веднага след ставане и да ги сваляте чак вечер, преди лягане.  Вземете своите Magic Miracle Socks за лека и пъргава походка без болка!

ВИДЕО

Условия: – Всеки може да закупи неограничен брой eластични компресионни чорапи Magic Miracle Socks , както за себе си така и за подарък. –  За да направите заявка използвайте бутон “Поръчай от тук“ , “Бутон купи сега“ или “Формата за поръчка“ която ще намерите по-долу. Изпратете името на закупения от Вас артикул (модел, брой), точен адрес на който искате да бъде доставена поръчката или удобен за вас офис на Еконт, име и фамилия, телефон. Поръчката може да заявите и на тел.0988824039 , на имейл [email protected]  или на скайп asa.fashion. Поръчаните артикули се доставят максимум до 5-дневен срок.- Закупеният артикул НЕ може да се вземе на място. Получаването на покупката става единствено чрез ДОСТАВКА, която се извършва от куриерска фирма Еконт – до техен офис или до посочен адрес  според тарифата на куриера максимум до 5 работни дни след като се направи заявката.