Ужасна трагедия! Млад мъж се самоуби, като скочи от 15-я етаж!

13
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Ужасна трагедия се случи в морския град Бургас. 23-годишно момче на име Дейвид Венциславов Стоянов реши да се самоубие като скочи от терасата на апартамента си. Блокът, в който било разположено жилището на семейството на Дейвид се намирал в квартал „Изгрев“. По думите на съседи, момчето било доста необщително и страдало от психически проблеми.

Advertisement:

Дейвид живеел с майка си. Родителите му са разведени, а психическите му проблеми се задълбочили, след като баща им ги напуснал. Между момчето и майка му непрекъснато имало скандали. След поредния такъв, Дейвид решил да сложи край на живота си и скочил от 15-я етаж на блок 61 в „Изгрев“. В първия момент никой от живееещите в болка не разбрал какво

се е случило. Някои съседи само чули силен тътен, но не се впечатлили от него. След известно време се чули стресиращите викове на възрастна жена, която сварила загиналото пред блока момче. На място веднага са изпратени полиция и екип на Бърза помощ. Трупът на Дейвид е забелязан на тревата до пътеката към главния път. Тялото му е откарано в моргата.