ММА боец смаза от бой приятелката си порнозвезда (шокиращи снимки)

3
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

18 счупени кости, нос, потрошен на две места и коси, отрязани с нож. Tова са резултатите от побоя, който американският ММА боец Джон Копенхейвър нанася на приятелката си – порноактрисата Кристи Мак. След като я пребива, той се укрива и в момента е обявен за издирване.

Копенхейвър, който на ринга се подвизава с прякора War Machine, напада порноактрисата в дома й в Лас Вегас. Когато вижда, че тя е в безпомощно състояние, той бяга и се укрива. Кристи твърди, че всичко това било заради болезнената ревност на приятеля й Джон. Тя разказва целият случай на профила си в Туитър.

„Беше два часа сутринта. Той дойде в къщата ми. Бяхме се разделили още през май, Джон се премести в Сан Диего. Когато дойде сега, завари в дома ми мъж, който дори не беше съблечен. Нападна го без дори да каже дума. След като го преби, се прехвърли на мен”, разказва Кристи. „Първо ме накара да се съблека и да си взема душ, докато той гледаше. След това ме хвана и започна побоя, дори не знам колко пъти ме е ударил. Цялата съм изпотрошена”, спомня си с ужас Кристи. В един момент тя била на косъм от смъртта. Беснеещият мъж взел от кухнята й нож и започнал да кълца с него косите й. След това я намушкал няколко пъти. От сигурна смърт я спасил единствено фактът, че ножът се счупил. Кристи разказва, че точно в този момент Джон се отдалечил до кухнята, за да вземе нов нож. Тогава тя успяла да избяга при съседите и потърсила помощ. Независимо, че се крие от полицията, ММА-боецът изпратил съобщение на Кристи в социалната мрежа: „Обичам те и се надявам, че си добре. Дойдох в къщата ти, за да те изненадам и да ти помогна. Но не мога да повярвам какво заварих там и какво се случи след това. Сърцето ми ще се пръсне от мъка. Ще те обичам вечно”, написал Джон. Той твърди, че всъщност дошъл в къщата на любимата си порно актриса, за да поиска ръката й. Когато обаче заварил там друг мъж, изпитал силен пристъп на ревност.