Известна актриса премахна няколко от ребрата си, държи си ги в буркан за спомен | Teenproblem.net

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Мексиканската актриса Ариадна Талия Соди Миранда, известна като Талия, премахнала по хирургичен път няколко от ребрата си, за да има по-тънка талия. Преди няколко дни тя показала отстранените кости по време на токшоу. Тя си ги пазела за спомен в буркан, пише в. „Daily Mirror“.

 

 

 

От известно време има слухове, свързани с актрисата и нейното драстично вталяване. Тя споделила, че се е подложила на отстраняване на няколко ребра и дори ги показала на публиката като доказателство. Засега обаче не е сигурно дали са нейни или просто ги използва, за да затвори устата на хората.

 

Талия качи в социалната мрежа своя снимка как държи в ръце съда с отстранените ребра. Актрисата е много известна във Филипините, където е любимка на зрителите с ролите си на Мария дел Барио и Маримар.

 

Актрисата е родена на 26 август 1971 година и е една от най-известните певици на латино музика. Носителка  на едни от най-престижните награди за латино, като Latin GRAMMY, Premio Lo Nuestro и Billboard. Продала е над 40 000 000 албума по цял свят.