Бизнесмен тормозил сексуално и пребил момиче, полицията претупва случая

1
Добави коментар
Hashtag-bg
Hashtag-bg

13
Август
2014 17:40

Поморийският бизнесмен Димитър Николов преби безмилостно 24-годишната бургазлийка Йорданка Минчева.

В момента пострадалото момиче е в Неврохирургията в МБАЛ – Бургас с множество рани, предстои да й се направят серия от допълнителни изследвания. Йорданка все още е в шок.

И това лято, както през всяко друго в последните години, младата жена си търси сезонна работа. Така тя попада на обява за продавач в супермаркет в Поморие. Явява се на интервю, провеждано от бизнесмена Димитър Николов и е одобрена. На пръв поглед всичко е отлично – заплащането е много добро, както и работното време.

Йорданка започва работа, но още в първите дни започват проблемите – шефът й започва да прави намеци със сексуален контекст. Димитър е човек на средна възраст, с 20-годишна дъщеря. „Идваше до мен, докосваше ме, целуваше ме. Не знаех как да реагирам. Помолих дъщеря му да му каже да спре, а той през цялото време се смееше и казваше, че се шегува“, разказва днес през сълзи Йорданка за Флагамн.

Сексуалният тормоз продължава близо месец. Няма сила, която да накара помориецът да спре, смята Йорданка. В последния си работен ден тя отново става жертва на агресията на бизнесмена. Този път игричките на Димитър Николов ставали все по-напористи. Младата бургазлийка прави опит за последен път да му покаже, че не й е приятно, но меракът на бизнесмена не спира, дори напротив. Йорданка разплакана си тръгва.

Няколко дни по-късно момичето отива да оправи документите си в хотела на Николов, но тогава той имал други проблеми и тя преценява, че моментът не е подходящ. Когато се връща за втори път и се опитва да потърси част от заработените си пари, среща упреците на бизнесмена, който казва, че няма да й даде и стотинка, защото си тръгнала без предупреждение. „Казах му, че много добре знае защо си тръгвам. Тогава той побесня и с дъщеря му започнаха да ме налагат. Нямам си представа колко време са ме били. Някоя от колежките сигурно се е изплашила, че ще се случи нещо страшно и са извикали полиция, когато дойде патрулката, аз седях беззащитна и пребита на земята, а те твърдяха, че така съм дошла. Изобщо не се притесниха“, разказва през сълзи Йорданка.

По думите й полицаите явно са познати на Николов и видимо се опитали да претупат случая. Направили й забележка да мълчи, записали й данните и си тръгнали.

Йорданка вече е извадила медицинско и възнамерява да съди Димитър и дъщеря му за нанесения побоя. Твърди, че всичко е записано на охранителните камери на супермаркета и настоява прокуратурата да ги изиска незабавно, за да не бъдат унищожени.

Автор: Хаштаг-BG