И Барбара Брилска родила син красавец на Стефан Данаилов

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Синът на красивата полска актриса Барбара Брилска поразително прилича на Стефан Данаилов, така че не оставя и сянка на съмнение, че е вторият му извънбрачен син.

Нямаше начин да не се влюбя до полуда във Стефан, признава и сега актрисата, тогава женена за лекар и има дъщеря. Влюбили се покрай снимките на филма „Умирай само в краен случай” по романа на Богомил Райнов в далечната 1978 г. Тогава съпругът й Лудвиг научил за романа с наш Ламбо, вдигал й пиянски скандали с ругатни. Барбара разказала на Стефан и той й обещал да се разведе най-скоро. Станал дори естрадно конферансие във Варшава заради нея, двамата били неразделни и вероятно щели дори да се оженят, ако дългата ръка на БКП не прекъснала любовната идилия.

Компартията командировала нарочен пратеник да прибере нашето момче обратно в лоното на своето семейство, за да не го резили с развод поради изневяра, и Стефан дисциплинирано се подчинил с мъка на сърце. Барбара пък се връща при мъжа си. След броени месеци ражда сина на Ламбо и когато бебето става на 6 месеца, се разделя със съпруга си.

По-късно обаче Барбара изживява страхотна драма – дъщеря й, обещаваща актриса и модел, загива в адска автомобилна катастрофа. Днес синът и внукът са единствена утеха за Барбара, която живее със спомени от пламенната им любов със Стефан Данаилов.