Метални врати от Борса „Узунов“

11
Добави коментар
stoineff
stoineff

Металните врати имат голямо приложение в съвременното строителство, не само поради атрактивният дизайн,

в който могат да бъдат изработени, но и поради високото ниво на сигурност и изключително качество, с което се отличават. За Вашите различни нужди и комфорт, не се колебайте да изберете качествени врати на ниски цени, каквито предлагат борсите за метални врати.

Освен евтини врати, в борсите ще попаднете и на много промоции, нови модели врати и широка гама от цветове и размери, така че всеки клиент да намери най – подходящото решение за интериора и екстериора. Лесни за монтаж и много практични, металните врати са чудесен избор за дома, офиса, заведението, за промишлените и обществени сгради. Устойчиви на експлоатация и с гарантирана здравина, металните врати ще  удовлетворят всички Ваши изисквания.   Изработени от стабилни материали, с дълъг живот, устойчиви на климатични влияния, на пожари и други неблагоприятни фактори, металните профили, използвани за направата на вратите са с гаранция за качество и стабилност. Предлаганите от нас врати са от алуминий, PVC, ковано желязо и ламарина. Ламаринените профили могат да бъдат с различна дебелина, с изолационен слой, най – често минерална вата и с различен брой заключвания, в зависимост от нивото на защита, което клиентите търсят. По отношение на дизайна, металните врати могат да бъдат в богата палитра от цветове (орех, златен дъб, абанос, цветни, бели и други), така че да се съчетават с вече съществуващия дизайн. Могат да бъдат релефни и с най – разнообразни декоративни елементи, съчетани с арматурно стъкло, комбинация от материали и много други артистични възможност. Изработваме и метални врати по дизайн на клиента. Дайте свобода на въображението и си поръчайте метална врата по поръчка, за по – ефектна и оригинална визия. Вижте още

Металните врати са стилно и много практично решение за Вашия дом, вход, тераса, офис, гараж, мазе, за всяко място, на което желаете да поставите врата. За разлика от дървените врати, металните, са по- трудни за разбиване, запазват качествата си при досег с неблагоприятни климатични явления, като дъжд, няма да се надуят и да създават проблеми. Дайте на дома нужната защита и едновременно с това създайте усещане за класа, усет към модерното и стилното. На разумни цени, качествени и с голяма свобода по отношение на дизайна, металните врати са чудесна възможност, да защитите любимото си място, като в същото време създадете по- уютна и елегантна атмосфера. Внесете усещане за изисканост и красота, посрещнете любимите си хора и дръжте на страна неприятелите, с красиви и висококачествени метални врати.

Металните врати са модерно и много практично решение, което не само ще даде нужната сигурност, но и ще обнови и разкраси, мястото, на което са поставени. Изработката и монтажът не отнемат много време, което е друго важно предимство на металните врати. Подарете си стил, качество и здравина на изгодна цена. Тъй като профилите, от които се изработват вратите могат да бъдат боядисани в цветове, имитиращи дърво, това ги прави още по- търсени. Създайте си един удивителен интериор и защитете любимото място, с метални врати на изгодни цени. Многообразие от модели, размери и функции ще зарадват клиентите. Възползвайте се от промоциите и изберете най – ефектното за Вас решение.