Filkata и Rxdi представят „Музика“

1
Добави коментар
etalonbg
etalonbg

музика България : (Хип-Хоп/Рап) добавена: 14 Август 2014 автор: Георги Събев

Точно в полунощ, Filkata и Rxdi разкриха съвместното си парче „Музика“ във виртуалното пространство. Замесени в проекта са и небезизвестният Бате Пешо от Studio Buster, и очарователната Missher, която доставя бек вокалите. Тракът е смесица от „типичните за двамата изпълнители стилове на рапиране и разпяване,“ казва Rxdi. Видеото към парчето е дело на Buddubbaz и в него участват прекрасните момичета Stefy, Mayrah & Krisitna, а самото видео е реализирано в рамките на 2 дни в различни столични локации.

В случай, че не сте запознати с творчеството на изпълнителите, предлагаме на вашето внимание малко информация.

Filkata е познат през годините като един от водещите на онлайн телевизията „HIP HOP TV“, където работи с Васко Теслата, Бобек и Кемпеса от FullClip. След години се запознава с Бате Пешо, който дава рамо на младия изпълнител и така се появяват заглавия като „Подробности“, „Без тебе“, “ Леко в десно“, „Неиният парфюм“, „Кукли на конци“, „Моят прозорец:“, в които работи с Alex P, Pesho Malkia, Ети, Дитмата, Бобек от „Светците“ и много други.

Rxdi (Rudi) е част от заформилата се в последните години като „лятна“ хип-хоп формация Rudi, Duli, Muden & Kukusheff, чиито парчета са основно по негови музикални идеи. Идеологът на хитове като „Bithches & iLike“, „Na Disco“ и др. наскоро направи изключително интересна колаборация с Nikeca, „Honey“, която продължава да набира популярност.