Рейки

11
Добави коментар
mikael
mikael

 

Рейки Мастер  Микаел прилага биоенергийна методика за отстраняване на откритите здравословни проблеми чрез тибетски метод „Лекуващи ръце“ – енергийното въздействие се извършва под хипноза. Помагам при здравословни проблеми от физичен и психичен характер, като използвам астрологична диагностика от медицинската астрология.

 
– Рейки активизира очистителните процеси в организма и стремежът му да изхвърли всичко ненужно: токсини, чужди тела и енергии, вредни вълни от различен пройзход и др.

– Рейки създава баланс на енергиите в Чакрите и Аурата, което е особено важно както за физическото и душевното здраве така и за благополучието. Увеличаването на енергииния потенциал и баланс в чакрите и аурата спомага за освобождаването от стрес и кодировки /подсъзнателни записи или енергиини структури в аурата/.

– Рейки спомага за освобождавание от отрицателни емоций, мисли и чувства, който са един от главните причини за блокиране и разбалансиране на енергиите. Помага да се справим с вредни навици и привички.

– Рейки помага по-леко да се преодоляват всякакви кризисни ситуации. Създава Хармония и Любов в междуличносните отношения в семеиството, в работния колектив и др. Увеличава съзидателността и нивото на съзнателно възприятие.

– Рейки е напълно безопасно, както за приемащия Рейки така и за целителя /през него преминава огромен поток от енергия и когато и колкото му е необходимо остава в него/. Това е най-бързото и лесно за усвояване учение. Рейки няма никаква религиозна насоченост и не противоречи на никое рилигиозно вярване. Не изисква никакви режими, диети, упражнения, ритуали, отказване от любими неща и др.

– Рейки е предимно ЦЕЛИТЕЛНО изкуство, под целителсво и изцеление би следвало да се разбира привеждане на всичките елементи на физическото и финните тела в цялост – хармония, баланс – в естественото им заложено от природата /Бога/ състояние. Рейки не отрича и не е в конфликт с многобройните лечебни методи и с официалната медицина.

– С Рейки може да се помага – въздейства от растояние /дистонционно/ на хора, животни, растения; на определени ситуация или събитие; на определен проблем, както сегашен така и в миналото; на миналото ни и на бъдещето ни.
 
– Рейки увеличава потенцала на жизнената енергия и интензивността на аурата – дава енергия на всички органи и системи в организма, което ги привежда в естественото им енергиино и функционално състояние на Здраве.

 Успешно се повлияват:

Депресии, Фобии, Мании, Афектни разстройства, Страхови неврози, Зависимости, Умствена умора, Стрес, Безсъние, Главоболие, Синузит, Костно-ставни заболявания,Плексит, Дископатия, Сърцебиене, Вестибуларен апарат, Хипертония, Диабет, Псориазис, Язва, Безплодие.