Дебора втрещи плажуващи! Награби се с жена на плажа пред очите на малки деца!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Какво ли не правят безизвестните чалгаджийки у нас за минутка слава ..

По всички си личи, че поп-фолк певицата Дебора е ударила дъното, след като се раздели със „приятеля си” –спонсор. Чалга дивата изпадна до крайност, само и само някои да я забележи.

В желанието си да привлече вниманието към себе си, Дебора и нейна приятелка разиграли скандална лесбо сцена пред очите на възрастни хора и деца в Обзор. Дебора се награбила с приятелката си насред плажа, където съвсем спокойно си почивали баби и внуците им. Както винаги, Дебора била със страшно

Advertisement:

Advertisement:

изрязан бански, който изваждал на показ силиконовите ѝ гърди. В един момент, както си седели мирно и кротко, Дебора се награбила с дружката си и започнали да си разменят страстни целувки пред очите на плажуващите, които останали направо втрещени.

В същото време на плажа, „съвсем случайно“, се оказал папарак, който заснел страстните сцени между Дебора и другото момиче, разкриха колегите от hotzona.bg. Дали е случайно, или не присъствието на папарака, не можем да коментираме, но е факт, че у нас позабравените миски, плеймейтки, поп-фолк певици и

прочие имат навика да си създават измислен пиар с разни подобни „компромати” , уж направени без тяхното знание. Много е вероятно и тука да става дума за измислена реклама от страна на Дебора, след като наскоро спонсорът ѝ я заряза и спря да финансира клиповете ѝ. Съответно името на певицата спря да се споменава толкова често и фолк почитателите забравиха изцяло коя точно беше Дебора. Може би и за това певицата е решила, че е време да напомни на фолк почитателите за съществуването си с интимни ласки на плажа с жена, след като с глас и силикон очевидно при нея не става.