10-те най-емблематични песни на Селин Дион

19
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Неочаквано за всички, световно популярната певеца Селин Дион обяви, че слага на пауза музикалната си кариера… за неопределен период от време.

Меломан.бг във Facebook

Като причина за това тя изтъква, че иска да отдели повече време на семейството си.

Певицата е отменила планираните си изяви в Лас Вегас, както и обиколка на Азия, за да може да бъде повече с децата си и да се грижи за съпруга си – 26 години по-възрастния от нея Рене Анжелил, който в края на миналата година претърпя операция за отстраняване на злокачествен тумор.

„Искам да посветя всяка частица от моята сила и енергия за изцелението на съпруга ми“, казва още изпълнителката в изявлението си, разпространено до медиите.

„За да направя това е важно да посветя цялото си свободно време на него и децата ни. Искам да се извиня на всички фенове за неудобството. Благодарете им за тяхната любов и подкрепа.“

Освен това от написаното става ясно, че и самата изпълнителка страда от заболяване, което причинява възпаление на ларинкса.

Селин Дион е носителка на множество награди, сред които „Оскар“ и „Златен глобус“ за песента към филма „Титаник“ – „My Heart Will Go On“, Grammy за „албум на годината“ през 1998 г. и „най-добър поп албум“ за „Falling Into You“.

Последният й, 11 англоезичен албум – „Loved Me Back to Life“, се появи през 2013 г.

Вижте подбраните от редакторите на музикалния сайт Меломан.бг, 10 най-емблематични песни на Селион Дион ТУК >>.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It