Конкурси всякакви: Спечелете 10 комплекта с продукти от dm марките

2
Добави коментар
pgp

Краен срок – 16 август 2014

Наградите, които могат да спечелят участниците в играта, са общо десет броя комплекта с продукти от dm марките.

В играта може да участва всеки, който е написал в коментар под снимката с обявлението на играта, качена на стената на фен-страницата във Facebook на дм България в периода 13.08 – 16.08.2014г. наименованието и марката на продукт от dm марките, който го съпровожда през летните месеци от юни до август, като е приложил и негова снимка в коментара. Коментари, съдържащи само наименование и марка на продукта, без негова снимка, не се приемат за участие в играта.
Наименования и марки на продукти, както и техните снимки, изпратени или публикувани по различен от посочения по-горе начин, не се приемат и техните автори не се допускат до участие в играта.

Всеки може да участва само с един коментар под снимката на играта на стената на фен-страницата на дм България.

В случай, че коментиралите участници са повече от обявените десет награди, то печелившите ще бъдат определени на 19.08.2014г. на томболен принцип в присъствието на тричленна комисия в Централата на дм България. Заедно с имената на десетте печеливши участници, ще бъдат изтеглени и имената на десет резервни такива.

Имената на спечелите участници ще бъдат обявени на фен-страницата на дм България във Facebook на 19.08.2014г. като публикация на стената и като коментар под снимката на играта.
Всички печеливши ще бъдат информирани за това до 22.08.2014г. включително до края на деня, че са спечелили награда, чрез лично съобщение във Facebook или чрез отбелязване-таг на името им в коментар под снимката на играта.

Наградата ще бъде изпратена в посочения от печелившия участник най-удобен за него dm филиал в срок до пет дни от датата на информиране и посочване на филиала от негова страна.
При получаването на наградата печелившият трябва да представи документ за самоличност.