Online китайски магазини със скандално ниски цени

10
Добави коментар
kruz
kruz

Представям Ви два проверени и много коректни online магазини. Магазините са китайски и предлагат много разнообразни продукти на изключително ниски цени. Същите стоки се продават и от български търговци със съответните надценки. В повечето случаи разликите в цените са в пъти. Затова трябва да Ви предупредя, че пазаруването от по долу посочените сайтове води до пристрастяване . Добрите новини не свършват – доставката до България е напълно безплатна! При поръчки до 45 евро, според действащото законодателство, няма мита и данъци! Затова разпределяйте поръчките си на отделни части, през няколко дена (доставката си е безплатна).

www.dealextreme.com – Онлайн магазин базиран в Китай, Хонконг. Безумно ниски цени на всевъзможни електронни джаджи! Безплатна доставка до България! Пратките пристигат до 2-3 седмици в кварталния пощенски клон като колет. Плащането става през акаунт в PayPal, което е още една гаранция за сигурност.

www.focalprice.com – Онлайн магазин базиран в Китай, Хонконг. Безумно ниски цени, безплатна доставка до България! Пратките пристигат за 1-2 седмици, в кварталния пощенски клон като колет. Плащането става през акаунт в PayPal, което е още една гаранция за сигурност.

За да се регистрирате в системата на PayPal ви трябва кредитна или дебитна карта Visa Electron. Аз ползвам дебитна карта Visa Electron на ПИБ. Приема се навсякъде, където съм пробвал из интернет, има онлайн банкиране, чрез него следя движенията по сметката си.

Линк за регистрация в PayPal

Важно! Картата ви не трябва да е празна! Трябва да има поне 5 лв. в нея. Предлагат се три вида акаунти – Personal, Premier, Business. Изберете първия (след регистрацията, можете да преминете на някой от другите) той е най-подходящ за пазаруване в eBay и други онлайн магазини, които приемат paypal. При Premier и Business акаунтите в PayPal, отпадат някои ограничения, които има Personal акаунта.

Тук въвеждате лични данни – Email, име, фамилия, адрес, телефон … Съветвам ви да дадете представителен имейл в сигурна поща (като gmail, yahoo).

След това въвеждате номера на дебитната карта код за проверка и до кога е валидна.

Ще получите имейл след регистрацията в който ви молят да удостоверите собствеността на картата. Това е процедура, при която ви теглят 1,5 евро от картата. След няколко дни в извлечението по сметката ще видите че има изтеглени 1.5 евро от ххххPAYPAL . Като хххх е 4 цифрен код, който трябва да въведете в PayPal, за да приключите процеса по валидиране на картата.

Това е!

До няколко дни ще ви възстановят изтеглените 1.5 евро заради валидирането на картата ви.