Валя не включи Галин във видеото на “Все си ти“

5
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Поп-фолк изпълнителката Валя, която тази година отбелязва 15 години на сцена, представи новата си песен и клип – ‘Все си ти’.

Меломан.бг във Facebook

Певицата започна да промотира проекта още през април, когато обяви, че работи по ново парче заедно с композитора Йорданчо Василковски – Оцко.

Два месеца по-късно – през юли, стана ясно и името на песента, както и авторите на текста – Лора Димитрова и Йордан Ботев. Тогава Валя подели, че иска да предложи на меломаните песен, подходяща за летните купони, но да ги “държи в добро настроение и през зимата“, което погледнато реално е доста амбициозно изказване.

През последните годините средно добрите поп-фолк хитчета има живот около месец – месец и половина, и много малко са изпълнителите и песните, които успяват да постигнат повече.

След което излезе информация, че изпълнителката ще снима клип, после, че е сменила локацията за снимките, после ни показа кадър от видеото и накрая, след дългото промотиране, песента направи дебюта си в средата на август.

Изненадата за поп-фолк феновете, че “Все си ти“ е участието на Галин, който се включва в припева на песента, но не и в клипа. Което е доста странно решение.

Иначе, слушайки песента, дори и без да знаеш, веднага разбираш, че става въпрос за композиция на Оцко. А дали песента ще успее да се задържи популярна, колкото самото и близо пет месечно промотиране – едва ли!

Плюс или минус получава парчето от вас – очакваме да разберем от коментарите ви!

Гласувайте ТУК за любимите си поп-фолк песни!

Мистър В.

Коментари

коментар(а)