Ужас! Нова смърт пред бара на Ники Турчето :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана…

1
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Нов смъртен случай на стълбите пред нощен бар „Бирхале“ потресе врачани, научи първо tribali.info. Заведението е част от хотелски комплекс „Хемус“, чиито собственик е Николай Петров, известен сред крими контингента като Ники Турчето.
Вчера в столичната болница „Пирогов“ е починал 40-годишният Милен Петров от врачанското село Згориград, който на 18 юли бе бутнат от стълбите пред скандалното заведение. Преди това между починалият и група младежи вътре в бара избухва скандал, който се пренася пред „Бирхале“. Тийнейджърите бутнали от 2 метра височина своя опонент, който паднал на врата си, в следствие на което той изпаднал в безсъзнание. По-късно прегледът в спешния център установил, че 5-ият и 6-ият шийни прешлени са счупени, а мъжът изпаднал в кома.
Това е вторият трагичен инцидент пред заведението на Ники Турчето. Бар „Бирхале“ е известен с множеството простотии, които се случват там почти всяка седмица. На метри от мястото, където е паднал Милен, смъртта си намери 16-годишният Николай Димитров, който беше жестоко пребит от Иван Каменов-Цофъра. В същото заведение е купонясвал за последно и „самоубилият се“ футболист Стефан Георгиев в нощта преди да бъде открит мъртъв пред жилищния си блок.

17-08-2014 г. 12:37 ч. | прочетено: 5632, коментари: 14 |