Фатални селфита, заснети миг преди смъртта…

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Селфитата се оформиха като една от най-устойчивите тенденции на съвремието и като такава намират приложение във всички сфери на живота и… смъртта. Точно така, да си правиш селфи е толкова популярно занимание, че един куп хора извършват тази културно-просветна дейност дори преди да се отдадат на едно далеч по-сериозно преживяване като умирането. Вижте техните последни селфита.

Ксения Игнатиева

17-годишната рускиня прави това фатално селфи от върха на висока сграда, за да впечатли приятелите си, но губи равновесие и пада върху електрически кабел, който се къса и я покосява смъртоносно с ток…

Оскар Отеро Агилар

21-годишният мексиканец и почитател на оръжията решава, че трябва да си направи селфи с пистолет, за своята фейсбук страница през юли 2014 г.. Не знаем какво се е объркало, но явно вместо спусъка на фотоапарата, младежът натиска другия, защото неволно се прострелва в главата и загива на място.

Гари Слок

Гари Слок и майка му си правят това последно селфи минути преди да отлетят от амстердам. Самолетът е фаталния полет MH17 на Малайзийските авиолинии, свален над Украйна…

Jadiel

Това е последната снимка на популярният ямайски регетон музикант Jadiel, който се самофотографира минути преди да се размаже фатално с мотора си в Ню Йорк през май 2014 г.

Кортни Санфорд

На 26 април 2014 г.  докато шофира, Кортни поства в социалната мрежа тази снимка на реакцията си на песента „Happy“, изпълнена от Фарел Уилямс. Развръзката обаче никак не е happy, защото секунди по-късно девойката се разбива в камион. Фатално.

Колет Морено и Ашли Теобалд

През юни тази година двете приятелки си правят селфи в колата, на път за абсолвентското си парти. Миг по-късно претърпяват челен сблъсък, отнел живота на Колет.

Джени Ривера

През септември 2012 г. мексиканската поп звезда Джени Ривера се фотографира с колегите си, преди да отлетят с частния си самолет. По-късно машината претърпява авария във въздуха. Оцелели няма.