Играе си на мачо! Бареков ползва Ингрид Цветкова за параван!!!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Николай Бареков и Ингрид Цветкова наистина имат връзка. Това разкри светския лъв Ицо Петрофф, който не се плаши да казва истината за ВИП персоните у нас. Връзката между политика и миската обаче не е нищо повече от взаимноизгодна сделка. Реално те не са заедно, но подклаждат клюките за отношенията си, защото имат полза от това. По този начин Ингрид си вдига рейтинга и в последните дни навсякъде се говори за нея, което я прави

Advertisement:

търсена.

Бареков пък се изживява като мачо и докато медиите говорят за многобройните му любовни връзки, няма да обръщат толкова внимание на задкулисните му игри в политиката, нито на жената, която наистина е до него и скоро му роди син. Масата народ е по-заинтересуван къде Бареков е завел Ингрид на почивка от колкото какви мизерии подготвя за изборите.

Петрофф разкрива, че това не е първия път, когато Бареков използва подобен похват за

повдигане на самочувствието. Най-често точно неговата телевизия ТВ7 ставаше източник на клюки, че Бареков е видян с тази или онази дама. Спрягаха го, че е свалял Калина Крумова, която бе част от партията на Атака и дори му преписаха връзка с Николета Лозанова, която обаче го била отрязала заради Валери. Сега наред явно е Мис България, която на драго сърце е съгласна да се говори за връзката им, а в същото време тя си има истинско гадже, с което прекарва времето си.