Revlon Представиха Новите си Аксесоари за Грим

1
Добави коментар
jane78
jane78

Най-ново в Playluxury

Детайли

Красота и здраве

Грим

 
1
2
3
4
5

(1 глас, оценка 5.00 от 5)

Revlon Представиха Новите си Аксесоари за Грим5.00 от 51 от общо 1 гласували.

снимки: google.com

Качественият грим и натуралната козметика са безспорно препоръчителни, ако държите на красивата, неустоима и оригинална визия. За да постигнете този ефект обаче са ви необходими и подходящи аксесоари за грим. С тях нанасянето ще е по-лесно, резултатите – максимално задоволяващи и най-малкия ви каприз, когато става въпрос за изразителен поглед или изравнен тен! След перфектна колекция от козметични продукти и гримове, Revlon ни поднасят и своята серия от аксесоари за грим! 

Тя също е част от съвместната работа на американската компания с модната къща Marchesa и определено заслужава вашето внимание. Компактното огледало в цвят пепел от рози е колкото необходимо за всяка дамска чанта, толкова и неустоимо, защото е супер изискано и семпло като дизайн. Мини комплектът за маникюр – Nail Box O`Files – прилича на винтидж кибритена кутийка, но в нея ще намерите спасение, ако случайно съсипете маникюра си по време на дълъг и изтощителен ден. 

  Купи от ULTA.COM 

Mini Set To Go е следващото предложение от Marchesa и Revlon. Той включва две пинсети, които винаги да имате под ръка, без да препълвате чантата с целия си набор от разкрасяващи аксесоари, уреди и козметични продукти. Make-up Brush Set ви предлага оригинален комплект от пособия, с които бързо и лесно да освежите ежедневния или вечерния си грим. Компактните четки са еднакво удобни и за нанасяне на руж, и за коригиране на сенките ви за очи. 

                                                        Купи от ULTA.COM