Новият албум на Ариана Гранде излиза на 25 август

5
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Вторият студиен албум на младата американка Ариана Гранде ще се появи на пазара на 25 август. Продуктът носи заглавието ‘My Everything’ и съдържа 12 композиции, а в делукс изданието – 15.

Меломан.бг във Facebook

Сред гост артистите в тавата са Big Sean, Cashmere Cat, Childish Gambino, The Weeknd и ASAP Ferg.

Като част от бонус траковете ще бъде включена и колаборацията на Ариана с Jessie J и Nicki Minaj – “Bang Bang“.

Първият сингъл от албума – “Problem“, който е с участието на нашумялата рап изпълнителка Iggy Azalea, се появи през април и успя да се превърне в тотален хит. На Острова песента достигна до върха в сингъл класацията, а наскоро Teen Choice Awards я удостоиха и с приз.

Освен това песента е номинирана и в няколко категории за предстоящите видеонагради на MTV. У нас парчето също получи добри отзиви и успя да оглави някои класации.

Видеото към втория сингъл от “My Everything“ направи премиерата си преди няколко дни. “Break Free“ е с участието на музикалния продуцент и изпълнител Zedd.

В Twitter Ариана сподели, че клипът е инспириран от фантастичната лента от 1968 г. “Barbarella“, от “Star Wars“ и от космическата тематика като цяло. Песента ще бъде изпълнена по време на 31-вата церемония по връчването на MTV Video Music Awards 2014 на 24 август.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It