От Атанаска до Анн Джи – простотия без граници (18+)

4
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Чрез видеоплатформите у нас наскоро изгря нова звезда. Атанаска или Васка, името й няма голямо значение.

Меломан.бг във Facebook

Младото момиче изказва чрез видео, негодуванието си срещу Emil Conrad (момче добило популярност в социалните мрежи и видео платформи).

Пияната девойка излива гнева си срещу бившия си любимец, който пък по нейни думи е нападнал нейния голям идол Азис.

Гледайки въпросното клипче, човек не знае да заплаче или да се засмее, но по някое време на лицето му се запечатва една гримаса, нещо средно между усмивка и възмута, осъзнавайки, че това видео е отражението на падението на обществото и загубата на нравствени ценности по време на безкрайния преход.

И още по-лошото в случая е, че от цялото нещо прозира жалката постановка и цел за набиране на популярност. Само се чудя каква ли, с какъв знак, се очаква да бъде така получена известност – псуваща пияна кифла от провинцията. Ето го и въпросното видео, с предупреждение към хора нетърпящи простотия:

И от Атанаска, която иска да стане известна или най-малкото Emil Conrad да не обижда Азис, защото “не му е на нищото“, към една вече популярна дама – Анн Джи, представила новото си видео.

И макар с претенция за художествена стойност, гледайки и слушайки го, не намерих голяма разлика в посланието му, от това на бившата фенка на Емил.

Анн Джи слага в малкото си джобче всички цинизми чути и станали популярни от БГ рапа досега. За съжаление всяко нещо си има граница, а тя определено в случая е премината. Интересно е каква ли е нейната концепция за песента и клипа или всички се свежда до изреждането “в прав текст“ на човешките полови органи!?

Ето го и нейното видео, отново със същото предупреждение:

Мистър В.

Коментари

коментар(а)