Възхитителната Angelina Jolie на Световната Среща за Борба Срещу Сексуалното Насилие

1
Добави коментар
jane78
jane78

Най-ново в Playluxury

Детайли

Мода

От червения килим

 
1
2
3
4
5

(0 гласа, оценка 0 от 5)

Възхитителната Angelina Jolie на Световната Среща за Борба Срещу Сексуалното Насилие0 от 51 от общо 0 гласували.

Angelina Jolie бе избрана за един от домакините на тазгодишната Световна среща за борба срещу сексуалното насилие. Събитието се проведе в Лондон, а още през първите два дни от него, красивата и непримирима към всякакъв род жестокости и несправедливости в света бе неотразима. Като почетен домакин Jolie запази смарт кода в облеклото си, но привнесе и от така характерния за себе си обаятелен чар и сексапил. През първия ден от Световната среща за борба срещу сексуалното насилие Angelina избра елегантен модел на Michael Kors в бяло – най-вероятно като послание за повече доброта, святост и хармония.

Моделът е част от пролетно-лятната колекция на дизайнера за 2014 година. Той тайнствено подчертава женствения силует, като разкроената кройка на полата с дължина под коляното все пак не скрива превъзходните крака на актрисата. В комбинация, Angelina добави високи обувки в телесен цвят – моделът Agnes от Jimmy Choo – с което придаде на визията си не просто завършеност, а и аристократичност и достолепност.

Купи обувки от MYTHERESA.COM

На втория ден от Световната среща за борба срещу сексуалното насилие, Angelina Jolie продължи линията на изисканост, грация и безупречно съвършенство. Тя отново бе невероятно елегантна и отново облече модел на Michael Kors. Този път, актрисата се появи в прекрасен широк панталон с висока талия – тип 60-те – и стилна копринена риза в бяло.

Явно е, че Angelina Jolie се придържа към определена гама от цветове, конкретен дрескод и излъчване, защото, ако надникнем под силно разкроената долна част на панталона, ще видим, че и обувките са отново на Jimmy Choo – черният модел Abel.

Трудно бихме скрили възхищението си към Angelina Jolie – и не само към винаги безупречната й визия, но и към неуморното й влизане в кампании, борещи за достойни и наболели в днешното общество каузи. Тази комбинация от качества доказва разпространеното твърдение, че перфектната жена носи голяма част от чертите и характера на Jolie.