Лора, Стоян и „Бон апети“ се завръщат в ефира на Нова ТВ

23
Добави коментар
Vkusi.me
Vkusi.me

Tweet

Pin It

Този септември „Бон Апети“ се завръща у дома си – чаровният кулинарен тандем Лора Найденова и Стоян Сейменски отново ще забърква най-вкусните предложения в ефира на Нова ТВ. След като първият телевизионен дебют на двамата водещи беше именно в ефира на медията, от новия сезон те отново ще доказват кулинарните си способности там, където се чувстват най-уютно. Верни на стила си и в помощ на хилядите си фенове, водещите Лора и Стоян ще продължат да предлагат на зрителите, доказали се през годините и като ценители-кулинари, пътешествие в света на готвенето.

Те ще проследяват всяка стъпка от пълноценното кулинарно изживяване – от купуването на продуктите, през приготвянето на ястието и задължителните експерименти в кухнята до естетичното поднасяне на храната и споделянето й с приятна компания. Пожеланието „Бон Апети“ обаче няма да звучи само от телевизионния екран. Със старта на новия сезон двамата водещи обещават да забъркат в една рецепта телевизия, интернет и социални медии. Разбира се, ще го правят по характерния за тях начин – с щипка експеримент, креативност и добро настроение. Още какви изненади и новини ще предложи екипът на предаването, зрителите ще разберат с неговия старт – през септември отново по Нова.

„Бон Апети“ всъщност стартира в ефира на bTV още през 2001 г. и се излъчва там до 2009 г. Първото предаване е на 16 април с водещ Иван Звездев. От 2011 г. предаването е вече в ефира на Нова ТВ. Излъчва се от 11:30 ч. всеки делник и събота. Повторенията са по Diema Family. В началото на февруари 2014 г. предаването се мести в bTV всеки делник от 16:30 ч. Повторенията са bTV Lady.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It