Пижамено Парти

1
Добави коментар
jane78
jane78

Най-ново в Playluxury

Детайли

Мода

Тенденции

 
1
2
3
4
5

(0 гласа, оценка 0 от 5)

Пижамено Парти0 от 51 от общо 0 гласували.

През студената зима има дни, в които просто не ни иска да ставаме от леглото и да си починем от напрегнатото ежедневие, размотавайки се по пижама. Колекциите от есен-зима 2014/2015 превръщат нощното облекло в дневна униформа.

Разбира се, това не означава, че е подходящо да излезете навън, както сте се изтъркулили от леглото. За да пренесете тренда от подиума в ежедневието трябва внимателно да подбирате материите и останалата част от аутфита си. Комфортните дрехи, наподобяващи пижами не бива да се комбинират с дантела или наподобяващи бельо дрехи, за да не рискувате да изглеждате сякаш сте се облекли набързо.

Заложете на луксозните материи като сатен, не забравяйте аксесоарите, а за по-елегантен вид се спрете на високи токчета или платформи. Ако следвате casual съчетанията от колекциите на Alexandre Herchcovitch и Calla, си поиграйте с напластяването на дрехите – така визията ви ще стане по-завършена.

Винаги можете да вземете пример и от звездите – модната икона Rihanna за пореден път демонстрира смелост и безупречно познаване на тенденциите. Тя не се поколеба да пренесе пижамения тренд на червения килим. Тя се появи на световната премиера на филма „Battleship“ в луксозен сет на Emilio Pucci.

Jessica Alba обаче бе сред първите знаменитости, които последваха тенденцията. На премиерата на „My Bloody Valentine 3D“ в Лос Анджелис. Красивата актриса бе в копринена черна пижама от Dolce & Gabbana.