Галена се стресна! Напористи фенове и бръкнаха под полата!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Напористи фенове стреснаха Галена!

Щурата купонджийка- Галена явно все още има някакъв вид свян и срам. Това си пролича на едно от последните ѝ участия, където певицата се развихри, но умерено, коментираха колегите от kliuki.bg.

Певицата, колкото и разкрепостена да е, се стреснала не от какво да е, а именно от разгонени и доволно подпийнали фенове, които дошли да ѝ се порадват в дискотеката на Коцето съвсем наскоро. Момчетата изглеждали толкова диви, че Галето буквално избягала от тях като

Advertisement:

Advertisement:

опарена, само минутки , след като е отишла при тях, за да им попее „ на уше”. Всички знаем, че Галето, като цяло, обича да скъсява дистанцията с почитателите си. Този път обаче се стреснала от буйните младежи, които сякаш празнували ергенско парти на възможно най-големия враг на брака.

Певицата отишла при младежите, за да попее с тях, но си тръгнала бързо бързо, разказаха очевидци. Според тях причината била, че въпросните момчета били като „отвързани” и се чудили как да пипнат и обарат

певицата. Едни показвали значи на любов към нея, други я прегръщали, а трети решили да и пускат ръце под полата, което накарало Галчето да се засрами и да избяга.

Разбира се, това най-вероятно не би се случило, ако Галена беше в някоя по-безизвестна дискотека. Всички знаем колко разкрепостена може да бъде тя, особено след като видяхме „онзи” клип с еротичните кадри от ваната преди време. А да не говорим и, че певицата не веднъж е била хващана в крачка да се натиска на феновете си и да ги обарва неприлично.