Наемател на Георги Илиев: Майкъла ме спука от бой!

14
Добави коментар
mignews
mignews

Чудовищен скандал, в който е замесен бившият изпълнителен директор на ЦСКА и бизнесмен Георги Илиев-Майкъла.

Строителният предприемач е раздавал правосъдие с юмруци, вследствие на което двама души са сериозно пострадали. Кървавата разпра се е състояла в следобедните часове в петък. Единият от потърпевшите веднага е написал жалба до полицията и смята да заведе съдебно дело срещу Майкъла.

Случката се разиграва в една от сградите, на която футболната легенда е собственик – City Palace, в непосредствена близост до парк-хотел „Москва“. 43-годишният Йордан Симов е с бушонирано око и белези от удари по главата. Той е редактор във фирмата за бизнес информация „Интернет Секюрити България“ ЕООД, която се помещава в зданието.

„Не се познавам с Майкъла, нямаме никакви предишни взаимоотношения. Минавах случайно, когато видях как той налагаше портиера Владимир Манолов. Наистина охранителят беше нетрезвен и не искаше да напусне сградата. Г-н Илиев го събори на земята и започна да го удря и аз се намесих, като през цялото време се обръщах на вие“, разказва битият Йордан, който тежи едва 50 килограма. По думите му Майкъла е бил като обезумял и е започнал да удря с юмруци и него самия. „Махайте се от сградата ми“, крещял Илиев. Веднага след кървавото меле е повикана полиция, която констатира инцидента и изисква видеозаписа от охранителната камера.

Пребитият Симов си изважда съдебномедицинска експертиза, която доказва раните от побоя. „Върнахме се в мутренските времена. Липсва ми сигурност и се страхувам за семейството си. Ако се засеча с г-н Илиев в асансьора, ще се уплаша. Не бих приел никакви пари от него, не желая нещата да стават под масата, защото утре това може да се случи на някой друг. Нека всички да разберат какъв човек е“, казва Йордан.

Той разкрива и шокиращи факти от сградата на Майкъла. „Много пъти сме виждали следи от кръв в сградата и в асансьора. Досега все сме си мислели, че просто на някой му тече кръв от носа, но явно тук са се случвали и други неща“, алармира пребитият служител на фирмата. За момента няма сведения къде се намира портиерът, който е другото бито лице. След инцидента той не се е появявал в сградата.
Самият Георги Илиев опроверга твърденията и каза, че няма нищо общо със случая.

Това не е първият криминален инцидент, в който е замесен Майкъла. Преди 2 години той преспа в ареста, след като полицаи вдигнаха колата му с паяк. Впоследствие униформените се оплакаха, че са били нападнати от Майкъла и се наложило той да бъде арестуван с белезници. От своя страна бившият директор на ЦСКА изрева, че срещу него е бил насочван пистолет.