Нека следваме Бела Торн » eMODNO да имам

15
Добави коментар
svetla58
svetla58

Слънчевите багри са чудесен начин да подправите визията си с много позитивно настроение, за да се чувствате чудесно през целия ден. Жълтото е актуален тренд както през летния сезон, така и за есента, затова една страхотна рокля в този нюанс е истинска инвестиция.

Днес, в рубриката ни „Нека следваме звездите“, ще почерпим вдъхновение от един аутфит, с който наскоро бе забелязана актрисата Бела Торн. Червенокосата чаровницата е заложила на разкошна жълта рокля с черни акценти и колан подчертаващ талията й. Допълнила е излъчването си с голяма градска чанта с метални дръжки, високи сандали в неутрална гама и няколко гривни за разкош.

Подобен моден ансамбъл е прекрасно решение за ежедневната ви визия за разходка, среща с приятели или на работното място, ако професията ви го позволява. По този начин бихте демонстрирали свеж стил с младежко звучене, но и женствена осанка, особено при избор на по-изискани аксесоари.

Вижте нашите шикозни предложения, на достъпни цени, с които ще наподобите стила на Бела Торн. Продуктите, които селектирахме, са от онлайн магазините: shopping-terapia.com и boohoo.com.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Нека следваме Лупита Нионго

Нека следваме стила на Кара Делевин

Нека следваме Джейми Чънг

Нека следваме стила на Алекса Чънг