Атанаска от Павликени взриви мрежата

3
Добави коментар
mignews
mignews

Една обикновена млада жена от града на “хубавите хора” Павликени буквално взриви социалните мрежи. От седмица в интернет с главоломна скорост се разпространяват кратки видеоклипчета от по 5 – 6 минути. В тях русокосо момиче, видимо добре почерпено, бълва змии и гущери срещу блогъри и най-популярните родни попизпълнители.

На масата пред перхидролката са подредени няколко празни бутилки от бира и ракия. Без грам притеснение девойката кърши снага в ритъма на чалга парчета, показва бельото си и мастурбира с двулитрова бирена бутилка. Това е тя, скандалната Атанаска от Павликени, която е напът скоро да засенчи по популярност в мрежата най-големите звезди на родния музикален и шоубизнес. И ако клипчетата й продължават да се разпространяват с подобна скорост, “момата от Павликени” ще удари по скандалност в земята всички миски, плеймейтки и скандални личности у нас.

С какво едно никому неизвестно до вчера момиче успя да се сдобие с подобна известност?  И коя всъщност е скандалната перхидролка?

Атанаска Тушева е на 22 години, живее с баща си в малък апартамент в центъра на Павликени. Работи в местно заведение, но ходи на работа само когато приятелката на шефа й я нямало. Защото последната виждала в нея своя съперница за сърцето на любимия си и двете дори веднъж се били за него.

От малка Атанаска е свикнала предимно с мъжко обкръжение. Баща й често водел вкъщи компания и покрай възрастните мъже тя рано се научила да пие, да псува и да се държи като „пич”. Сега приятелите й също са предимно мъже. Атанаска обича футбола, „Барселона” и Лео Меси. Обича и хазарта и залага на „Еврофутбол”.

Признава, че има само единствена приятелка и че не би могла да си представи да седне в женска компания и да говори с часове за сапунки, козметика, плетки, гозби, рокли и чанти. Луда фенка е обаче на певеца Азис и не се притеснява открито да признае пред цяла България, че иска да прави секс с него. Всъщност именно заради страстта си към изпълнителя на “Напипай го” тя записва и първия си видеоклип, който я изстреля в орбитата на скандалната слава. В клипа перхидролката яростно бичува блогъра Емил Конрад, критикувал идола й Азис.

“Миличък, Азис се е доказал много преди теб и има много повече почитатели от теб. Нямаш никакво право да го обиждаш, защото не си му на нищото. Това, че ти не слушаш попфолк, не значи, че и другите не слушат. Престани да си правиш реклама на другите на гърба. Разбра ли бе, брат”, пали се момата пред камерата.

От Емил Конрад Атанаска обръща тежката картечница към всички, които твърдят, че не слушат чалга. “Всички вие, кретени мръсни, скапани, които се лигавите: “Ох, аз чалга не слушам. Ох, аз това, аз онова”. А като отидете на дискотека, какво слушате? Как танцувате? Как се забавлявате? Сигурно слушате Моцарт или хевиметъл. Или го разклащате от кръста надолу и щракате с пръсти. Ама се правите на много морални и за пример. Защо непрекъснато се преструвате? Защо живеете в непрекъснати лъжи?!”, гневи се момичето.

В края на клипа Атанаска изпада в истерия и имитира как мастурбира с празна двулитрова бирена бутилка. Крещи и хвърля всичко около себе си. Какво е това – пиянска истерия или добра актьорска игра? Решавам да проверя лично и си уговарям среща с младата жена в събота в 15, 00 ч. в центъра на Павликени.

Момичето, което ме посреща, няма нищо общо с пияната истеричка от клиповете. Насреща ми е едно смутено русокосо миньонче, което ме гледа срамежливо. В очите му обаче има едно едва скрито дяволито пламъче. Признава, че е много притеснена, защото никога не е очаквала, че ще стане обект на журналистическо внимание. Не крие, че обича славата и иска да пробие в родния шоубизнес. Преди време й хрумнала идеята с клиповете, които да пуска в мрежата с надеждата, че някой ще я забележи.

Любимката й е Албена Вулева, а една от мечтите – да участва в Биг Брадър. “Обичам да забавлявам хората, да съм нестандартна и провокативна, да съм в центъра на скандала. Като малка исках да играя в цирк”, повдига булото на загадъчността си Атанаска. Признава, че в клиповете й има и малко позьорство и актьорска игра. “Обичам и да си пийвам, но нормално, като хората, и не виждам нищо лошо в това. Но не съм някоя дърта алкохоличка”, срамежливо се усмихва тя.

Първият й клип в защита на Азис имал неочакван успех. За една седмица той бил гледан от над 50 000 потребители в социалните мрежи. Тогава на Атанаска й хрумнало да продължи и пуснала втори. В него тя напада изпълнителите Криско и Мария Илиева и хита им “Видимо доволни”. След него записва още два клипа, в които като истинска шоузвезда пред камерата на телефона си отговаря на въпроси на свои почитатели, заредени в мрежата. Атанаска си е и сценарист, и режисьор, и оператор на клиповете. Заснима ги с мобилния си телефон, подпрян върху масата в спалнята си.

Атанаска разкрива, че вниманието и различното отношение към нея я забавлява. Някои от гледалите клиповете й се кефят, искат да се запознаят и да се видят на живо. Други пък я заклеймяват като простачка и алкохоличка. Има обаче и такива, които преминават всякаква граница, като я изкарвали лека жена и проститутка, правеща секс за пари. “Има тук, в Павликени, един доста по-възрастен от мен мъж. Като станах известна, няколко пъти ме среща на улицата и ми предлага 50 лв. да правим секс.

След като му отказах, започна да говори на всички, че съм долна курва. Сигурно от яд, че не му пуснах. Ама хич не ми пука”, усмихва се Атанаска. Тя е категорична, че никога не би правила секс за пари или за издигане в кариерата. Би участвала с кеф обаче в измислянето и снимането на рекламни клипове на любимата си марка бира или пък в някой игрален филм, където да играе лошото момиче.

БИСЕРИ ОТ РЕПЕРТОАРА НА АТАНАСКА:

“Шъ тъ напръскам с Райд и ще умреш бе, прилеп смотан, размазан върху чистачката на голф тройка.”
“Ко ми мрънкаш като опел тигра на баир.”
“Разклати си таратора, че лед го е хванало в простата ти тиква.”
“Ти на къф ми се праиш, бе? На Самсунг Галакси Ес 4 ли. Айди като си толкоз оборотен, що не кажеш и колко си двуядрен.”
“Боли ме главата. Явно ще поумнявам, а това не е добър знак.”