Моден дуел: Нина Добрев vs. Росарио Доусън » eMODNO мнение

14
Добави коментар
svetla58
svetla58

Този път модната ни битка се провежда заради един и същ красив аксесоар, а не облекло, както е обикновено. Росарио Доусън и Нина Добрев, бяха забелязани с идентични обувки на Bionda Castana.

Уникалното дизайнерско творение струва, малко повече от 400 паунда и се отличава с класически дизайн, който е разчупен от ефектен графичен десен на едри ромбове. С подобно елегантно „бижу“ за крачета всяка дама ще бъде забелязана, затова не ни учудва, че вече две звезди го предпочетоха.

Първа с обувките видяхме Росарио Доусън, която заложи на атрактивния чифт още през май, по време на кинофестивала в Кан.  Тя съчета токчетата с пъстроцветен ансамбъл от есенната колекция на Sportmax. Харесва ни комбинацията от арт десен и обувки с принт на ромбове.

В началото на месец август Нина Добрев, подбра за светско събитие прелестните обувки. Визията на младата звезда също грабва вниманието с интересен микс от щампи. Тя носи женствена коктейлна рокля от колекция Resort 2015 на J. Mendel, която е комбинирала с творенията на Bionda Castana.

Коя от двете дами е съчетала по-добре обувките с черно-бели ромбове?