Валерий СиМ Груп АД- Инструментите в България! > Промоции > МРЕЖИ И КОНСУМАТИВИ

1
Добави коментар
valeriismgroup
valeriismgroup

Промоции

МРЕЖИ И КОНСУМАТИВИ

Да предпазим реколтата от капризите на времето!
Капризите на времето тази година оказаха негативно влияние върху реколтата и имуществото на много хора.
Зачестилите необичайни метеорологични явления, нанесоха огромни щети върху земеделската реколта, овощните насаждения, домашните стопанства, сградите и превозните средства.
Срещу природата е трудно да се борим, но с правилна превенция може да ограничим пораженията.
 

Един от най-ефикасните методи за предпазване на реколтата е монтирането на защитни мрежи срещу градушка.
Мрежите против градушка са предназначени да защитават овощните, лозовите и други насаждения от градушки. Направени са изцяло от UV стабилизирано полиетиленово влакно. Имат плътна и гъста плетка, която не се разплита и има висока издръжливост при спазване на условията за гаранция.
Предпазните мрежи срещу градушки се прилагат успешно и в автокъщите, където концентацията на автомобили е голяма и ако не са предпазени, материалните щети в резулалт на  градушки са значителни.
Ние предлагаме и необходимия такелаж  и консумативи за опъване на мрежите при изграждане на защитната система срещу градушки.
За поставянето на мрежите върху овощните насаждения е необходимо изграждане на специална конструкция. Такава конструкция може да направите сами или да се обърнете към фирми, предлагащи тази услуга.

Сланите също са опасни за реколтата. Макар и предвидими, няма да подминат  насажденията, който не са предварително защитени.
За превенция срещу слани , Ви предлагаме покривало срещу слани , което защитава растенията от измръзване и насекоми. Позволява им да дишат, да бъдат напоявани и третирани с водоразтворими вещества. Не абсорбира водата и изсъхва бързо след дъжд. Покритието е леко и не затруднява растежа .
Може да се полага веднага след засаждането, ускорява поникването и развитието. Изтегля беритбата 1-2 седмици напред. Прилага се на открити площи,в парници и оранжерии. Предлага се в различни размери. При открити площи се използва с цел затопляне и предпазване от къси пролетни и ранни есенни слани.
Практично решение, което може да Ви предложим е  тунелна оранжерия със същотия тип покривало за защита на културите от студове и вредители.
 
 

 
В Брошура МРЕЖИ И КОНСУМАТИВИ ще намерите още:
 
–          Защитна мрежа срещу птици
–          Мрежа срещу плевели
–          Оранжерии
–          Найлони за ягоди
–          Найлони за оранжерии
–          Мрежа за краставици
–          Мрежа „ГАЦА” за зеленчици
–          Мрежи за прозорци
–          Консумативи за мрежи и оранжерии
 
Брошурата може да разгледате тук: