Палавият Джерард Бътлър се разгорещи с мистериозно гадже

15
Добави коментар
maqo
maqo

Палавият Джерард Бътлър се разгорещи с мистериозно гадже

341

Публикувано на 26 август, 2014 от

vesnaaaa

Актьорът налази новата си половинка на паркинг

Скандално видео се появи в мрежата. Клипчето съдържа папарашки снимки на актьора Джерард Бътлър и мистериозна красавица. Двамата се отдават на интимни ласки насред паркинг. Очевидно Джерард не е могъл да сдържи страстта, докато не намери стая, в която да се усамоти с дамата си, което пък е добре дошло за папараците. На снимките Джерард „напада“ горнището на стройната дама, а няколко други фотоса показват, че е истински запленен от тялото на новата си тръпка.
Джерард Бътлър е един от секссимволите на съвременното кино. 44-годишният красавец е разбил не едно и две сърца на популярни свои колежки, но с нищо не показва, че е готов да се обвърже. През юли той беше хванат да излиза на среща с тв-продуцентката Кармела Касинели, но после отново се завърна към ергенския си начин на живот и беше забелязан с неизвестна блондинка.

Красавицата, която му е завъртяла ума, изглежда също се наслаждава на ласките на актьора. След горещите им целувки на паркинга, двамата са щракнати да запалват по цигара, а впечатление прави, че през цялото време девойката е с разкопчани дънкови гащета. Дали палавият актьор най-сетне е намерил подходящата, предстои да разберем.

Покажи още