Ужас! Ани Хоанг тотално провали Люси! Вижте на какво ужасно нещо го научи!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Ани Хоанг провали съвсем Люси Иларионов!

Приятели на чалгарежисьора Люси Иларионов са силно притеснени за него. Причината е, че откакто бившият певец и танцьор се събрал с наполовина виетнамката Ани Хоанг е станал коренно различен човек. Освен това Хоанг го научила и на един ужасен и забранен, по принцип у нас, порок- да пуши марихуана.

Витнамката научила режисьора да пуши редовно от „веселите цигари” и в един момент Иларионов дори се пристрастил към тях. Той самият коментирал пред свои близки приятели, че редовно си „пафкал” и му

Advertisement:

Advertisement:

било много добре. Чувствал се спокоен, весел, отпуснат. Дори се забавлявал, когато някое дете му каже, че е дебел или го посочи с пръст, а преди се е обиждал от това и даже му е ставало изключително неприятно. Срамувал се от фигурата си, докато след като се напуши, обидите, на който и да било не му правели впечатление, разкриха колегите от skandalno.net.

Иларионов наистина напълня страшно много. Всички помним колко слаб беше преди, когато започна да работи в „Пайнер” като певец. Малко, след като почина Рейхан обаче, която му беше много

близка приятелка, певеца качи страшно много килограми. Въпреки забраната на лекарите да се храни с каквато и да била висококалорична,пържена и вредна храна, Люси изобщо не се съобразявал с това и си тъпчел редовно мазнички и калорични вкусотии. Лекарите дори са го предупредили, че ако не свали поне 20 килограма има опасност да получи инфаркт или инсулт. Това обаче изобщо не трогвало актьора. Относно килограмите му, Ани Хоанг, пък, сподели, че си го харесва такъв, нищо че е дебел и на галено дори се обръщала към него с „Прасчо”. Колко мило, нали..?!