Симона Загорова готова да каже “да” на своя любим!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Порасналата дъщеря на Глория-Симона Загорова е на път да се задоми с дългогодишния си приятел-Симеон Данчев. Двамата са заедно вече три години и са безумни влюбени един в друг. Според техни приятели въпрос на време е двамата да се решат и да направят най-важната крачка в живота си, с която да се врекат във вечна вярност и любов. Въпреки че възрастта на Симона е съвсем крехка, в крайна сметка любовта е водещата сила и това няма да й попречи да каже „да“ на своя избранник.

Advertisement:

Семействата на двамата младежи поддържат много топли отношения и често се събират заедно по празници, ходят редвоно и на почивки. Глория и бъдещата свекърва на Симона се разбират отлично, както подобава за едни бъдещи сватове. Не е ясно дали Симона е решила да последва примера на майка си-първо да се задоми и после да развива кариерата си, но със сигурност Глория ще позволи на единствената си дъщеря да мине под венчило едва когато завърши успешно своето образование.

Симона Загорова беше една от личностите, която получи покана за участие в новия сезон на „ВИП Брадър“. Тя обаче не прие да участва, макар и доста съблазнителния хонорар, който й бяха предложили продуцентите на предаването. Със сигурност решението й да не бъде част от шоуто е повлияно от майка й, която първо не харесва подобен тип предавания и второ тя с е обяви кастегорично против това, дъщеря й да бъде наблюдавана под лупа и всяко едно нейно действие да бъде следено денонощно.