tutankhamon41: Народът иска ГЕРБ да са на власт

30
Добави коментар

Колкото и да плетат интриги разни злонамарени хора, болшинството иска ГЕРБ да управляват държавата. Това е толкова очевидно, че го признават дори граждани, които по принцип не симпатизират на партията. На много места го видях. Естествено, с уговорката, че “било грешка”, но всеки има право на лично мнение.

Въпросът би трябвало да е приключен. В крайна сметка важно e какво искат повечето хора, а не отделни индивиди, приели вечното отрицание за свое житейско верую.

Не просто искам ГЕРБ да спечелят изборите, а да е с пълно мнозинство, каквото заслужават и каквото щяха да имат още миналия път, ако не бяха нечестните манипулации на комунистите.

         Искам Бойко Борисов отново да е премиер, 

защото отдавна е доказал желанието и способностите си да прави полезни за всички неща. Също така искам Цветан Цветанов пак да е вътрешен министър, тъй като не съм виждал при друг да има толкова арестувани и осъдени престъпници. Нямам предвид медийни съобщения или блогърски публикации, а лични впечатления – за тях никой не може да ме убеди, че не съм ги видял.

Разни платени тролове опитваха да ми опонират с лъжи. Малоумен скинар излезе с брутални псувни. Първо ми стана смешно заради неграмотните му коментари, после си помислих колко хубаво би било да има работеща полиция като при Цветанов и да приберат на топло този гамен. Cещате се какво би направил с беззащитно цигане, щом псува като хамалин в Интернет. Имайте предвид: скинарите не скачат само на цветнокожи, а на всякакви хора. Tе просто си плачат за белезници.

                                                               

Друг ми излезе с номера за “репресираните от ГЕРБ”. Много обичам този финт. Ето ви един истински случай като пример за “репресии”:

Господин, да го наречем Георгиев, е натрупал състояние благодарение на доносите си до Държавна сигурност и след 10 ноември 1989г решава да се прави на бизнесмен, т.е. вече е десен. Hо партийната школовка ръжда не хваща и господинът си го кара по познатия мошенически начин – продава в заведението си храна с изтекъл срок на годност, понякога и развалена. Hе плаща осигуровки, нито заплати. Уволнява неправомерно. Преди идването на ГЕРБ редовно му се е разминавало – естествено, срещу съответното заплащане “под масата”.

И ето в един хубав ден негов бивш служител се оплаква, където трябва. Идва Инспекция по труда, правят данъчна ревизия и други подобни напълно законни неща. В крайна сметка г-н Георгиев получава справедливо наказание. Мислите, че се е почувствал виновен? Напротив: тръгва да реве, че …… ГЕРБ са го репресирали (!!!). Оплаква се на свои приятели и те моментално вярват, защото “го казва приятел”. Изобщо не им хрумва, че техният познат може да лъже. Така тръгват легендите.

После идва ред на Сумиста – доказан престъпник, разплакал доста народ. Tой също бил репресиран. Изскачат още като него, на които ГЕРБ са попречили да тормозят мирните граждани. И всичко това ние трябва да го слушаме?!

Да, ама на мен ми писна от онеправдани престъпници! Да са мислили навреме! ГЕРБ показаха как се постъпва с такива хора. Искам пак да го видя в нов четиригодишен вариант ……

………………………………………………………
Щом е така, на мен не ми пука за теб
Станка Златева ще е депутат от ГЕРБ