За мишките и Кристиано Роналдо

3
Добави коментар
Hajmanata
Hajmanata

Българските зевзеци се изправят срещу португалския футболист

Безспорен факт е, че Кристиано Роналдо е един от най-добрите и харесвани футболисти на планетата. Талантливият португалец е показвал неведнъж, че уменията му на терена граничат с гениалност.

И все пак като всяка една толкова ярка известна личност, и Кристиано си има антифенове. Мнозина са тези, които с мъка гледат гелосаната му физиономия всеки път, когато той се появи някъде и медиите го отразят. Много такива люде има и в България, а част от тях са креативни звезеци.

Така в един момент се оказва, че Кристиано Роналдо се е сдобил с интересен монтаж на интервю. Думите му са дублирани на български, като на картината е наставено изказване на представител на малцинствата, оплакващ се от сериозния си проблем с мишките. Резултатът е доста забавен (стига да не сте фанатични поклоници на португалския футболист).

Публикувано от
Елена Лазарова
28 август 2014, 14:51

Елена Лазарова е родена във Варна – обича морето, пътешествията до екзотични страни, фотографията, класическата литература и киното. Социалният живот и новите запознанства с интересни хора са задължителна част от натовареното й ежедневие. Завършила e испанска филология в СУ и говори свободно още английски и френски.