Комфорт, топлина и стил от Zara » LookBook

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Lookbook-ът на испанската марка Zara за септември 2014  представя комплекс от разнообразни тенденции, за да удовлетвори предпочитанията на широк диапазон от клиентки.

Най-голямото предимство на облеклата и аксесоарите е, че въпреки своите различия, всеки елемент от тази колекция лесно се комбинира с останалите. Модната линия, която е представена в каталога, поставя акцент върху практичното облекло в ежедневния стил. Линиите са изчистени, кройките са по-свободни и създават усещане за лежерност и изключително удобство.

Всеки един от кадрите ни насочва към различни трендове. Виждаме много „уютни“ плетива, които са чудесен избор за есенния сеозн. Някои от предложенията са потопени в изискана пастелна гама, други са в неутрални тонове като сиво и бяло, а трети наблягат на ярката палитра.

Открояват се разкроени панталони и миди поли, поло блузи, дълги жилетки, спортни облекла от най-различен вид, страхотни „извънгабаритни“ връхни дрехи и обемни пуловери.

Колекцията ще се хареса на всички почитатели на минималистичното звучене в модерната визия. Разгледайте предложенията на модна къща Zara, които ще ви донесат комфорт през есента!