#спесен по City TV

7
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Като партньор на най-мащабното музикално турне за година – Coca-Cola Happy Energy Tour, City TV се включва с много активности на всички концерти от турнето.

Меломан.бг във FacebookКоментирайте музиката във форума на Меломан.бг

Eкипът на музикалната медия разработи специално за събитието игра със споделянето на потребителски снимки по телевизията, която стартира вчера (27 август).

Хитовото снимково приложение влиза от социалните мрежи директно в тв ефира на музикалната телевизия – инициатива, която не е правена в България до момента.

Всеки делничен ден между 17:00 и 17:30 зрителите на City TV ще могат да видят собствените си снимки, обработени и качени в социалното приложение за снимки в тв ефира като им поставят хаштаг #спесен.

Присъствието на още един хаштаг – #diamondcircle пък може да донесе на фотографа на снимката достъп до най-желаното място по време на последния концерт от Coca-Cola Happy Energy Tour – диамантния кръг.

Тази година, той е още по-специален, защото се намира на самата сцена и в непосредствена близост до звездните изпълнители.

Грандиозният финал на най-мащабното музикално турне у нас, ще бъде на 14 септември в София на площад Батенберг, където към звездния състав на турнето ще се присъедини и световната музикална сензация Джеймс Артър.

Талантливата британска звезда пристига за първи път в България. Изпълнителят на “Impossible“ предизвика истински фурор сред феновете с видео обръщение от личната си Facebook страница: “Елате да се забавлявате с мен и с още много други звезди на 5-годишнината на Coca-Cola Happy Energy Tour на 14 септември в София!“.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It