Преди да се бие с Пулев, Кличко се е бил с Бареков!

1
Добави коментар
NEWS13.BG
NEWS13.BG

Не му върви на Владимир Кличко. Първо му се наложи да отмени срещата си с Кубрат Пулев, което някои веднага изтълкуваха като обикновен страх, а не с разтягане на сухожилия или нещо подобно.

После, очевидно вече без връзка нито със страх, нито със сухожилия, сватбата му с американската актриса Хейдън Пенетиър също беше отложена. Американката и Кличко трябваше да минат през венчило в православен манастир (Киево-Печорската лавра), но до ден днешен в този манастир не се е чуло за сватба. Освен това тая сватба беше насрочена точно за 24 август – Ден на независимостта на Украйна.

Дотук както и да е, все пак мачът Пулев – Кличко ще се състои на 15 ноември. Кличко е шампион, световен, в тежка категория, професионалист, а нашият Кубрат Пулев – не по-малко световен, в не по-малко тежка категория и точно толкова професионалист, колкото и шампиона, отгоре на всичко претендент за същата световна титла.

Обаче има и нещо друго.

Може би не всички знаят, че Кличко вече се е бил с българин, при това от същата категория, както твърди самият българин. Боксьорът се казва Николай Бареков (не е съвпадение на имената, същият Бареков е), та този боксьор заяви през март тази година в Народното събрание, че при едно от пътуванията му в САЩ тренирал в една зала с Владимир Кличко, но понеже се оказал в същата категория, му се наложило да се бие с него, макар и тренировъчно. „Така излиза, че до момента, аз съм единственият българин, който се е изправял срещу Владимир Кличко“ – заяви самият Николай Бареков. А направи това изявление между другото – така и така беше дошъл в Народното събрание, за да внесе с други депутати законопроекта „Чисти ръце“.

 

За сватбата не знаем, но дали пък оттогава насам Кличко си има едно на ум за мощта на българския бокс, та просто го е страх?

 

Кубрат Пулев: Кличко просто увърта!
< Предишна

„Лудогорец“: „Стяуа“, не се отчайвайте, ще помагаме, с каквото можем…
Следваща >