Най-сетне успяха! Разделиха Десислава и Светлозар Савов! Вижте кой и защо го направи!

9
Добави коментар
informiran365
informiran365

Успяха да разделят Десислава и ММА боецът- Светлозар Савов!

Ако двойката успя да устои на всички изпитания и перипети, които поставяхе между тях, без да се разделят, то телевизиите успяха да го направят това. Всъщност нито клюки, нито нещо друго успя да раздели певеца от любимия ѝ Светлозар. Реалити форматите по Би Ти Ви и Нова ТВ обаче успяха.

Както вече стана ясно, Десислава ще участва в „Гласът на България” тази година като ментор. Светлозар Савов обаче бил ухажван доста дълго време от

Advertisement:

Advertisement:

продуцентите на „ВИП Брадър”, за да влезе в Къщата на Големия брат. Известно е, че продуцентът от Нова ТВ държи всеки сезон на Брадъра да има по един як спортист вътре. Тази година Нико Тупарев е заложил именно на гаджето на Десислава, което означава, че за около 3 месеца двойката ще живеят разделено. Още повече, че певицата вече е поела ангажимента с „Гласът на България”.

Редом с нея, от skandalno.net научихме, че в ролята на  ментори в реалитито за откриване на млади певци, ще влязат Наско

от Б.Т.Р. , както ѝ доказалият се естраден и оперен певец- Орлин Горанов. За Миро от Каризма се знае от доста време вече, че ще е един от журито. За Наско обаче всички участници и желаещи да се явят на кастинг останаха малко изненадани и притеснени, че няма да могат да се сработят с него.

И така, в крайна сметка Десислава ще се наложи да се раздели за малко с ММА боеца, докато приключат ангажиментите им. Току виж в къщата на „ВИП Брадър” Светлозар се залюби с някоя от звездите там?! Нищо не се знае..