EOS This time for real -оригинален балсам EOS Coconut Milk | Nail Polish Addict

2
Добави коментар
ayaska
ayaska

Здравейте!  Преди два дни за проба реших да поръчам балсам от новата серия Coconut Milk  на EOS и понеже исках да видя дали на българския пазар може да се намери оригинален техен балсам, заложих на ето тази FB страничка. След предишния ми неуспешен опит и разочарование от OLX, този път доста внимателно проверих за всички отличителни белези.

доста трудно го улових, понеже кода е съвсем малък

В тази статия   съм описала отличителните белези на оригиналните балсами и ментетата. Може да й хвърлите един поглед 🙂

За моя голяма радост Coconut Milk  се оказа 100% оригинал и много ми харесва.
Опаковката отново е симпатичното овоидче, като при тези лимитки е нашарена с диагонални линии. EOS все повече започват да приличат на великденски яйца, което много ме радва.

Съставът отново е страхотен, като за разлика от обикновената серия,която е 95% органична и 100% натурална, тук имаме 99% натурални съставки:

Като цяло не мога да се оплача откъм състава- без парабени, минерални масла, глутен  и със завидно количество натурални масла. Добро впечатление ми направи и Стевията играеща ролята на овкусител.

Ароматът на EOS Coconut Milk  и съвсем ненатрапчив и бих го определила като кокосово мляко. Нежно, едва доловимо и невероятно омекотяващо. Консистенцията е като на останалите EOS балсами- леко твърда, но лесно се разнася по устните и хидратира дълго

време.  Усещам, че тези балсами се превърнаха в мои любимци, не само заради чудесното хидратиране и състав, а и поради своята икономичност. Предишния ми балсам Strawberry Sorbet получих в началото на февруари и все още не съм го изразходила докрай.

EOS Coconut Milk ми излезе 17 лв като цена с доставката, което е леко завишено, но пък е толкова икономичен, че сте ми стигне сигурно за половин година. Препоръчвам ви да опитате балсамите на марката ако още не сте и внимателно да следите за отличителните знаци. Страничката посочена по-горе ме спечели с факта, че продава оригинални продукти и занапред смятам да пазарувам само от там.

Надявам се ревюто да ви е било полезно 🙂